Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výsledky třetího ročníku soutěže Vychytávka s JABLOTRON 100

Přístupový systém do bytového domu včetně řešení pro vyúčtování za praní a sušení ve společné prádelně, netradiční řešení řídící jednotky vjezdové brány, ale i efektivní osvětlení vinných sudů při degustaci – tím zaujali porotu letošní výherci soutěže Vychytávka s JABLOTRON 100, která ukazuje velkou škálu využití neobyčejného alarmu.

JABLOTRON 100 je alarm, který nabízí díky programovatelným výstupům širokou možnost aplikací pro domácí automatizaci. Využití často záleží na montérově představivosti a šikovnosti, proto chtěl Jablotron zjistit, jak montéři alarm využívají v praxi a co všechno jsou schopni vymyslet.

Soutěž umožňuje nahlédnout do děje reálných instalací a jejich problematiky a pomůže nám tak s dalším vývojem našich produktů,“ vysvětluje produktový manažer Michal Ježek, který každoročně zasedá v porotě. Již třetí rok v řadě dorazily desítky zajímavých instalací, nápadů a všemožných vychytávek, ze kterých porota vybrala 3 nejlepší příspěvky.

„Hodnotí se vždy nápad dané instalace a zpracování příspěvku. Každý soutěžící musí zaslat stručný textový popis dané vychytávky a fotodokumentaci. Soutěžní příspěvek má být odpovědí na některou ze základních otázek soutěže: Pomohla vám „stovka“ vyřešit netradiční požadavek zákazníka? Máte instalaci se zajímavým či netradičním použitím PG výstupů? Využívali jste speciální reakce omezující falešné poplachy?,“ dodává Michal Ježek.

Kromě diplomu od společnosti Jablotron, obdržely 3 nejlepší příspěvky věcné ceny v celkové hodnotě 20 000 Kč, které jsou každý rok vybírány pečlivě tak, aby montážníkům usnadnily práci v terénu (příklepový AKU šroubovák, obrněný chytrý telefon a multifunkční teleskopický žebřík). Soutěž probíhá vždy od září do konce února a vyhlášení vítězů se koná na veletrhu Amper v Brně.

Výherci 3. ročníku soutěže Vychytávka s JABLOTRON 100

1. místo: Ladislav Folberger
  • Kompletní přístupový systém bytového domu včetně řešení pro vyúčtování
    za praní a sušení ve společné prádelně pomocí PG výstupů a klávesnic JA-122E.
2. místo: Petr Vodička
  • Velmi sofistikované použití PG výstupů, které výsledně plně nahrazuje řídící jednotku vjezdové brány.
3. místo: Josef Hlaváč
  • Efektivní řešení osvětlení jednotlivých sudů při degustaci v nejmenovaném moravském vinařství.

 
 
Reklama