Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Lineární průmyslová LED svítidla - propojení pomocí rychlospojek

Průmyslová lineární LED svítidla, opatřená systémem kabelových rychlospojek a umožňující vzájemné propojení svítidel, jsou žhavou novinkou v oblasti průmyslového LED osvětlení značky Best-LED.

Lineární LED svítidla jsou díky svým parametrům vhodná především pro osvětlení prodejních, skladovacích nebo výrobních prostorů, kde může být kladem důraz na zvýšenou odolnost svítidel. Pro svou praktičnost, univerzálnost použití a snadnou instalaci jsou nejčastější náhradou zářivkových těles.

Hlavní předností lineárních LED svítidel Best-LED je možnost propojení jednotlivých svítidel mezi sebou. Pomocí předinstalovaných kabelových rychlospojek je možné spojit až 40 kusů svítidel v řadě, jednoduchým zapojením vstupního a výstupního konektoru, bez nutnosti použití nářadí. Délka vstupního a výstupního kabelu svítidla je 50 cm v provedení 5x1,5mm2. Svítidla jsou vyrobena z kvalitního a barevně stálého plastu a nejen po designové stránce jsou velmi vydařená. Není se tedy třeba obávat umístění svítidel do obchodních prostorů, kde budou svítidla působit velmi nenápadně a při bližším zkoumání naopak zaujmou svým moderním vzhledem.

Lineární svítidla značky Best-LED dodává společnost Neo-Neon CZ s.r.o. ve variantě 120 cm s příkonem 50 W a 150 cm s příkonem 60 W. Krytí svítidel je na úrovni třídy IP67 a jsou tak vhodná i do prostorů, kde je zvýšená prašnost nebo se předpokládá styk svítidla s vodou. Světelné parametry LED svítidel jsou na skvělé úrovni a při spotřebě 50 W je světelný tok svítidla 5000 lm. U svítidla 150 cm je hodnota svítivosti 5800 lm. Obě varianty lineárního svítidla jsou dodávány v provedení studená bílá - teplota barvy vyzařovaného světla je tedy v rozmezí 5000 - 5500 K.

Lineární LED svítidla Best-LEDLineární LED svítidla Best-LED

Samozřejmostí je závěsný systém, který je součástí balení a umožňuje svítidlo zavěsit na závěsná lanka. Svítidlo je také možné ukotvit na pevný podklad pomocí přiložených montážních adaptérů. V doplňkové nabídce nechybějí ani nouzové moduly, které zajistí napájení svítidla po dobu minimálně 60 minut pro případ, že dojde k výpadku napájení ze sítě.

Pokud byste se rádi o tomto novém produktu dozvěděli více, neváhejte nás kontaktovat nebo nás rovnou navštivte v našem Showroomu v Chrášťanech u Prahy. Více informací o svítidlech získáte také na www.led-house.cz.

 
 
Reklama