Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schneider Electric ocenil tři české partnery za projekty v oblasti udržitelnosti

Zástupci společnosti Schneider Electric v čele s generálním ředitelem Pavlem Bezuckým ocenili své partnery, kteří se zapojili do historicky prvního ročníku soutěže Sustainability Impact Awards.

Schneider Electric ocenil tři české partnery v soutěži Sustainability Impact Awards

Soutěž Sustainability Impact Awards je součástí širšího programu „Partnerství pro udržitelnost“ a hodnotí počínání partnerů společnosti Schneider Electric v oblasti udržitelnosti ve dvou kategoriích: udržitelnost ve vztahu ke každodennímu provozu a ve vztahu k zákazníkům. Mezi oceněnými figurují firmy zaměřující se na automatizaci budov LIVIN’IN a Buildsys a společnost zabývající se výrobou Eko-linek na zpracování tříděného komunálního odpadu LISA TECH. Předání ocenění bylo součástí slavnostního setkání, kterého se kromě oceněných partnerů zúčastnili také investoři jednotlivých projektů. Událost proběhla pod záštitou Francouzského velvyslanectví a za účasti francouzského velvyslance Alexise Dutertra 6. září 2023 v prostorách Buquoyského paláce.

Čeští partneři společnosti Schneider Electric měli v rámci soutěže Sustainability Impact Awards své zastoupení v kategorii „Vliv na mé zákazníky“. V ní byly se svými inovativními projekty, v nichž nacházejí uplatnění technologická řešení Schneider Electric, nominovány tři firmy: LIVIN’IN, Buildsys a LISA TECH. Společnost LIVIN’IN s projektem zrenovovaného brněnského brownfieldu Svatopetrská vyhrála národní kolo a propracovala se do evropského finále, ve kterém se celkem z 39 nominovaných společností ocenili tři vítězové. Tři nejúspěšnější firmy byly oceněny i ve druhé vyhlášené kategorii soutěže – „Vliv na mé zákazníky“. Z obou kategorií tak celkově vzešlo šest globálních vítězů. Celosvětově se do soutěže se svými udržitelnými projekty zapojilo 241 firem.

„Tímto chceme našim partnerům poděkovat za příkladný přístup v oblasti udržitelnosti. Všechny tři nominované společnosti a projekty, na nichž se Schneider Electric podílel, jsou výjimečné, a slouží jako inspirace dalším v oboru, kteří se vydávají na cestu dekarbonizace,“ uvedl na adresu oceněných generální ředitel Schneider Electric Pavel Bezucký. Předání ocenění a poděkování bylo součástí slavnostního setkání, které proběhlo v odpoledních hodinách 6. září 2023 pod záštitou Francouzského velvyslanectví v Buquoyském paláci. Vedle zástupců společností Schneider Electric, Buildsys, LIVIN’IN a LISA TECH se akce zúčastnili také zástupci královehradecké pobočky ČSOB, majitelé brněnského areálu Svatopetrská, zástupci společností Top-in.cz a UNIS a v neposlední řadě také francouzský velvyslanec Alexis Dutertre.

Více informací


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama