Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

European Locksmith Federation Convention 2017

Jedinečná akce mezinárodního významu, KONVENT ELF 2017, kterou pořádá Cech mechanických zámkových systémů ČR v rámci členství cechu ČR v evropské organizaci zámkařů ELF, se bude konat v květnu v Praze.

Vážení kolegové a obchodní přátelé,
dovolte mi, abych Vás jménem organizačního výboru, co nejsrdečněji pozval na European Locksmith Federation Convention 2017 (ELF Convention 2017), který se uskuteční v hotelu Vienna House Diplomat Prague, ve dnech 19.–21. května 2017. ELF Convention 2017 se poprvé ve své historii uskuteční v Praze, což je pro nás, jako organizátora, velké ocenění naší dosavadní práce a pozice naší odborné organizace (CMZS) v mezinárodním měřítku.

Věřím, že Vaše účast na ELF Convention 2017 Vám může do budoucna přinést obchodní zisk, neboť je skvělou příležitostí k navázání nových kontaktů. Zároveň si akce zachovává vysokou technickou úroveň a bude doprovázena atraktivním společenským programem.

Přeji Vám všem krásný pobyt v Praze a upřímně doufám, že ELF Convention 2017 se ukáže být zajímavá, produktivní a nezapomenutelná událost pro nás pro všechny.

Těšíme se na setkání s Vámi během ELF Convention 2017 v Praze.
Ing. Petr Fráz Cechmistr Cech mechanických zámkových systémů (CMZS)


ELF Convention 2017 se bude konat v hotelu Vienna House Diplomat Prague.
Informace k ELF Convention 2017 i doprovodným seminářům:
 
 
Reklama