Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zabezpečte svůj majetek odkudkoli

U dnešních kvalitních zabezpečovacích systémů by měla být samozřejmostí nejen komplexní ochrana domova nebo firmy, ale i možnost ovládat alarm vzdáleně. U systému JABLOTRON 100 si můžete být jisti, že nejen v tomto směru splní ty nejvyšší nároky. Díky mobilní a webové aplikaci MyJABLOTRON můžete zabezpečovací systém ovládat pohodlně odkudkoli a kdykoli.

Mobilní a webová aplikace MyJABLOTRON je vůbec první aplikací svého druhu na světě. Za dobu své existenci si získala více než 94 tisíc uživatelů a další každý den přibývají. Prostřednictvím aplikace můžete navíc ovládat nejen domovní alarm, ale i autoalarm, univerzální GSM hlásič a ovladač nebo GSM kameru.


Díky aplikaci můžete efektivně a přitom snadno a pohodlně ovládat svá zařízení na dálku, ať už jste kdekoli. Jednoduše a hned tak na cestě do práce, ve frontě v supermarketu nebo třeba z dovolené zjistíte, jestli je u vás doma vše v pořádku.

Velkou výhodou aplikace je také její uživatelsky přívětivé prostředí a jednoduchost ovládání, která je charakteristická pro všechny výrobky od Jablotronu. Online rozhraní odpovídá fyzické podobě zařízení, aplikaci proto můžete ovládat např. prostřednictvím virtuální klávesnice.

Díky aplikaci tak máte pod kontrolou všechny prvky alarmu, tj. celý komplexní zabezpečovací systém, ale i nejrůznější spotřebiče v domácnosti. Snadno tak můžete odečíst spotřebu elektřiny, zjistit průběh teploty, prohlédnout si fotografie z detektorů pohybu s kamerou anebo sledovat historii událostí.

Stáhnout na Google Play Stáhnou z App store

Zároveň jste o všech změnách informováni prostřednictvím notifikací - SMS, e-mailem nebo PUSH zprávou. Sami si navíc můžete nastavit, o jakých konkrétních událostech chcete být informováni. Aplikace je k dispozici pro nejvíc využívané platformy chytrých telefonů iOS APPLE a ANDROID. Zřízení přístupu do aplikace MyJABLOTRON je zcela zdarma.

 
 
Reklama