Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovativní řešení pro inteligentní budovy

Pozvánka na specializovanou výstavu LED osvětlení

Evropské turné společnosti OSRAM a Siemens nabídne efektivní kompletní systémy technologií budoucnosti v oblasti LED a řízení budov. Těžištěm akcí je využití LED v kancelářích, obchodech, pohostinství a s tím související inovativní technologie pro zajištění provozu budov.

Na evropském turné společnosti OSRAM a Siemens poprvé a společně představí efektivní kompletní systémy technologií budoucnosti v oblasti LED a řízení budov, které propojují tak úsporně a flexibilně všechny profese, jako nikdy dříve.

Těžištěm akcí je využití LED v kancelářích, obchodech, pohostinství a s tím související inovativní technologie pro zajištění provozu budov.

12. 5. 2011 PRAHA, Výstaviště v Holešovicích, Křižíkův pavilon 10B. Akce začíná ve 12.30 a končí ve 20.00, 4 různé odborné přednášky začínají ve 13.00 a potom znovu v 16.30.


Na místě budou vysoce kvalifikovaní specialisté společností OSRAM a Siemens představovat tři aplikační oblasti na speciálně konstruovaných světelných boxech a na čtyřech odborných fórech poskytnou podrobné informace o tématech základní znalosti o LED, plánování osvětlení s LED, řízení osvětlení a inteligentní technologie pro zajištění provozu budov.




 
 
Reklama