Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Svítidlo DALEN – komfort, moderní design a mnoho funkcí

Před dvěma roky bylo na českém trhu představeno inteligentní svítidlo DALEN, které umí pomocí dálkového ovládání přizpůsobit osvětlení interiéru podle nálady, počasí či prostředí a lze jej dokonce ovládat chytrými telefony v systému EcoCloud. Svítidlo bylo vyvinuto tak, aby se maximálně přizpůsobilo individuálním životním požadavkům každého člověka a přitom šetřilo nejen životní prostředí, ale také peněženky domácností.

Funkcionalita dálkového ovladače DALEN
Funkcionalita dálkového ovladače DALEN
WIFI systém DALEN – EcoCloud
WIFI systém DALEN – EcoCloud
DALEN logo

Svítidlo DALEN si mezi uživateli ihned získalo oblibu pro svůj neobyčejný moderní vzhled, pohodlné ovládání, široký rozsah funkcí a vysokou úsporu energie. „To máme potvrzeno od zákazníků,“ konstatují reprezentanti společnosti DALEN pro Českou republiku Ing. Karel Urban a Jaroslav Pokorný.

DALEN lze dálkově ovládat, měnit jeho jas, výkon či teplotu světla. Barvu si nastavíte například podle počasí, denní doby nebo aktuální nálady. Pokud chcete v interiéru vytvořit studené a svěží prostředí, nastavíte světlo na studený odstín, nebo naopak sledujete-li televizi a chcete mít v bytě tichou a klidnou atmosféru, nastavíte světlo na teplý, příjemný jas. Barvy předmětů v okolním prostředí získají plnější, kontrastnější a rovnoměrné osvětlení, díky vysokému indexu CRI (minimální naměřená hodnota 86), díky využití platformy LED čipů Samsung.

Velkým benefitem je i jednoduchá montáž bez nutnosti měnit kabely a vypínače, dále intuitivní a jednoduché ovládání. Režimy svícení lze navíc měnit pouhým procvaknutím vypínače. Výhodou svítidla je, že díky příznivému světelnému spektru nepřitahuje hmyz a navíc jeho konstrukce zabraňuje vniknutí hmyzu.

Nyní je na trhu aktuálně 17 typů svítidel DALEN, které jsou připraveny splnit vaše vysoké požadavky.

DALENU to v interiéru sluší, posuďte sami…
DALENU to v interiéru sluší, posuďte sami…

Aktuální nabídku naleznete na www.dalen-tech.cz

 
 
Reklama