Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž – vyhrajte novou termokameru testo 869 v hodnotě 29.700,– Kč

Odpovězte na tři otázky a máte šanci vyhrát novou termokameru testo 869. Profesionální technologie za nízkou cenu dělá z nové termokamery testo 869 od společnosti Testo AG ideální nástroj pro rychlé kontroly v terénu. Termokamera testo 869 vyčnívá nejen díky snadnému a uživatelsky přívětivému ovládání, ale především přesvědčuje velmi vysokou kvalitou infračervených snímků s precizním rozlišením pro jasné a správné výsledky měření.

Vyhrajte termokameru testo 869 právě nyní!

Zapojte se do soutěže, která probíhá do 31. 3. 2016, a vyhrajte termokameru testo 869 nebo další lákavé ceny. Informace o termokameře testo 869 a nápovědu k otázkám hledejte na stránkách www.testo.cz.



Soutěžní otázky pro čtenáře portálu TZB-info

1. Jaké je rozlišení detektoru nové termokamery testo 869?


2. Chytré sondy Testo: to jsou kompaktní měřicí přístroje v profesionální kvalitě, optimalizované pro chytré telefony. Kolik přístrojů je v této produktové řadě k dispozici?


3. Níže uvedený termosnímek byl pořízen termokamerou s rozlišením 160 × 120 pixelů, tzn. 19 200 teplotních bodů. Nejnižší zaznamenaná teplota je 21,3 °C, nejvyšší je 63,4 °C. Odhadněte, jaká je průměrná teplota ze všech teplotních bodů na snímku? Hodnotu uvádějte s rozlišením na jedno desetinné místo.


 

Váš e-mail:

Jaký je obor Vaší činnosti?





Soutěž byla ukončena


Ceny do soutěže

1. cena: termokamera testo 869

Termokamera testo 869 padne přímo do ruky a její ovládání je velice snadné a intuitivní. Toto umožňuje provedení velmi rychlého a jednoduchého měření vytápěcích, ventilačních a klimatizačních systémů, plášťů budov a elektrických rozvaděčů. Termokamera byla vyvinuta pro praktické použití a staví na osvědčené sérii testo 870, která získala ocenění German Design Award 2016.

  • Topenáři mohou s termokamerou testo 869 snadno detekovat úniky vody bez rozbourání stěn.
  • Stavební dodavatelé mohou s termokamerou testo 869 najít stavební závady snadno a spolehlivě.
  • Správci budov mohou s termokamerou testo 869 zajistit účinnost budov a systémů ještě snadněji.
  • Údržbáři mohou s termokamerou testo 869 najít závady v rozvaděčích a mechanických zařízeních.

Termokamera testo 869

Další ceny

2. cena: Chytré sondy sada klimatizace: testo 405i, testo 410i, testo 605i a testo 805i v chytrém pouzdře testo

Se sadou klimatizace změříte rychlost proudění vzduchu, vlhkost vzduchu, objemový průtok a teplotu u klimatizačních systémů a zařízení. V robustním chytrém pouzdře testo se dají měřicí přístroje pohodlně převážet a jsou vždy na místě, když mají být použity.

  • Jednoduché zadání parametrů vyústky/průřezu kanálu
  • Zobrazení více objemových průtoků a výpočet celkového objemového průtoku (v protokolu)
  • Rozpoznání nebezpečí tvorby plísně společným použitím sond testo 605i a testo 805i
  • Rychlá fotodokumentace s naměřenými IR teplotami a s označením místa měření
  • Analýza a odeslání naměřených dat pomocí aplikace pro chytré sondy testo Smart Probes App
  • Praktické chytré pouzdro testo pro uložení a přepravu
Chytré sondy sada klimatizace
Pouzdro testo

Infračervený teploměr testo 805i

3. cena: chytrá sonda testo 805i

Infračervený teploměr testo 805i, v kombinaci s chytrým telefonem nebo tabletem, funguje jako kompaktní měřicí přístroj pro teploty stěn, stejně tak pro teploty pojistek a komponent klimatizačních systémů. Měřené místo je jasně vyznačeno pomocí laserového vícebodového kruhového zaměřovače. Díky aplikaci testo Smart Probes App nainstalované na Vašem mobilním zařízení můžete pohodlně odečítat naměřené hodnoty. Za pomoci aplikace lze také vytvořit a protokolovat snímky, včetně teplotních údajů a měřeného místa, označeného laserovým zaměřovačem. Kromě toho, detekce oblastí ohrožených výskytem plísně je zjednodušena díky speciálnímu menu. Protokoly měření lze poté zaslat rovnou e-mailem ve formátu *.pdf nebo *.xls.

Termíny soutěže

Start: 15. 2. 2016
Ukončení: 31. 3. 2016

Zveřejnění výherců na portálu TZB-info: do 1. 4. 2016
Předání cen: V sídle společnosti Testo, s.r.o. Jinonická 80, Praha 5 (ve 14. týdnu). S výherci bude telefonicky nebo e-mailem dohodnuto přesné datum a čas předání výher.

Podmínky soutěže

  • Soutěže se můžete zúčastnit pouze jednou.
  • Pracovníci portálu TZB-info, firmy TESTO a jejich rodinní příslušníci jsou z účasti v soutěži vyloučeni.
  • Soutěžící musí odpovědět na všechny tři soutěžní otázky a zadat funkční e-mailovou adresu. Výhercem se stanou 3 soutěžící, kteří odpověděli správně a u třetí otázky byli nejblíže správné hodnotě. V případě shodných odpovědí, rozhoduje čas doručení správných odpovědí. Výherci budou e-mailem vyzváni k zaslání kontaktních údajů pro předání výhry.
  • Výhry nelze vyplatit v hotovosti.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž bez předchozího oznámení zkrátit, prodloužit či zrušit.
  • Výhry budou předány zástupci firmy TESTO, s.r.o. v sídle společnosti.
  • Účastí v soutěži souhlasíte se zasíláním informačních e-mailů z oblasti měřicí techniky společnosti Testo, s.r.o. Zasílání těchto informací můžete kdykoliv zrušit – způsob zrušení zasílání je uveden v každé zprávě. Informační e-maily jsou rozesílány maximálně 1× měsíčně.

Informace o partnerovi soutěže

TESTO AG – představitel inovace ve vysoce moderní měřicí technice vyvíjí, vyrábí a prodává přístroje pro měření klima, životního prostředí nebo pro obor potravinářství, farmacie, zdravotnictví a elektrotechniky. Společnost Testo Vám nabízí pro každé měření ideální přístroj nebo Vám rovnou dodá kompletní systém měření.

Měřicí systémy zajišťují hygienu a bezpečnost pokrmů ve velkokuchyních, zajišťují optimální klima vnitřních prostor, minimalizují emise a zachovávají ty nejpřísnější podmínky ve výrobě farmaceutických produktů.

Veškeré informace o této firmě a všech jejích produktech naleznete na www.testo.cz.