Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konference Inteligentní budovy 2010

Nakladatelství Sdělovací technika pořádá konferenci Inteligentní budovy 2010, která se koná ve středu 14. dubna 2010 od 10:00 na Výstavišti Letňany v Praze, velký sál vstupní haly.

Hlavními tématy sedmého ročníku jsou technologie pro inteligentní budovy, IP a automatizace služeb v budovách, inteligentní budovy a energetické sítě, systémové elektroinstalace a sběrnice, systémy řízení vytápění a osvětlení, zabezpečovací zařízení a CCTV či multimediální a zábavní systémy.

Konference je pořádána ve spolupráci s ČVUT a Česko-moravskou elektrotechnickou asociací. Bude se věnovat integraci nových koncepcí energetického managementu umožňujícího vytvoření ekosystému zelené energie B2G, technologií inteligentní elektroinstalace a měření spotřeby, elektronických komunikací, zabezpečovacích systémů majetku i osob a automatizačních procesů v moderní soukromé i investiční výstavbě, komerčních i průmyslových budovách, zdravotnických zařízeních, obchodních domech i hotelových komplexech.

Účast na konferenci RFID Future je podmíněna předchozí registrací na webových stránkách www.stech.cz. Více o programu a podmínkách účasti naleznete na zde nebo na tel. čísle 733 651 469.

 
 
Reklama