Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SZCLOU má certifikát od skupiny CSA Group za technologii pro uskladnění energie

Model zařízení pro uchovávání energie firmy SZCLOU NEPCS-100 získal jako první certifikát od organizace CSA Group pro severoamerický trh.

CSA Group, přední organizace v oblasti vytváření norem a nadnárodní poskytovatel testovacích a certifikačních služeb, se zúčastnila akce u příležitosti představení nových produktů v oblasti ukládání energie pro rezidenční elektroinstalace s názvem SZCLOU 2015 Energy Storage for Residence Grid-scale New Products Launch (Ukládání energie pro rezidenční elektroinstalace), kterou společně pořádaly organizace China Smart Grid a jednička na poli výroby energie z obnovitelných zdrojů, firma SZCLOU Electronics Technology Co. Ltd.


"Sektor obnovitelných zdrojů energie v poslední době zažívá rychlý růst. Jsme potěšeni, že můžeme společnosti SZCLOU, která je jedničkou na poli obnovitelných zdrojů energie, poskytovat naše služby a podpořit růst tohoto průmyslového sektoru v Číně. Firma SZCLOU usiluje o to, aby její produkty splňovaly oborové normy a organizace CSA Group ráda pomůže k zajištění bezpečnějších a spolehlivějších produktů v oblasti obnovitelných energetických zdrojů," řekl Jiang YI, viceprezident CSA Group pro Čínu a Hong Kong.

Systém pro ukládání energie splňuje požadavky na výkon a bezpečnost

Skutečnost, že firma SZCLOU získala certifikát pro Severní Ameriku ukazuje, že její systém pro ukládání energie splňuje požadavky na výkon a bezpečnost. Je to také potvrzením dlouholeté snahy společnosti SZCLOU o zvyšování konkurenceschopnosti čínského průmyslu obnovitelných energií. Organizace CSA Group vítá, že se SZCLOU rozhodla i nadále spolupracovat s renomovaným a prověřeným poskytovatelem služeb testování a certifikace v oblasti obnovitelných zdrojů energie.

Protože Čína je pro organizaci CSA Group klíčovým trhem, bude zde i nadále využívat svých zkušeností a znalostí severoamerických a mezinárodních energetických norem, testovacích a certifikačních služeb tak, aby pomáhala čínským zákazníkům získat přístup na světové trhy.

O organizaci CSA Group

CSA Group je nezávislou neziskovou organizací v oblasti bezpečnosti, sociální odpovědnosti a trvalé udržitelnosti. Zabývá se přípravou norem, školením, poradenskými službami, testováním a certifikací v nejvýznamnějších průmyslových oborech, včetně zpracování nebezpečných látek, dopravy, vodohospodářských staveb, stavebnictví, medicíny, bezpečnosti a technologií, přístrojové techniky, plynárenství, alternativních zdrojů energie, osvětlení, trvalé udržitelnosti a hodnocením produktů pro spotřebitele. Certifikační označení CSA se nachází na miliardách produktů po celém světě. Více informací o organizaci CSA Group najdete na webových stránkách www.csagroup.org.

 
 
Reklama