Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tipy na stánky ELECTRON 2012 a souběžných veletrhů FOR ENERGO a FOR AUTOMATION

2. mezinárodní veletrh elektroniky, elektrotechniky a energetiky

Následujícím výběrem novinek a tipů na stánky bychom Vás rádi pozvali na 2. mezinárodní veletrh elektroniky, elektrotechniky a energetiky ELECTRON 2012 a na souběžné veletrhy FOR ENERGO a FOR AUTOMATION, které se konají ve dnech 13. - 16. března 2012 v PVA Letňany, Praha 9.

Na veletrh Vás zvou:

Europe Easy Energy na veletrhu FOR ELECTRON
Společnost ARIANE na veletrhu představí své novinky
C.E.S. – výrobce kabelových nosných systémů značek CES a TOLMEGA
COMET SYSTEM na veletrhu FOR ELECTRON představí svůj sortiment
DCK Holoubkov představí na veletrhu FOR ELECTRON zejména výrobky z oblasti elektroenergetiky
Novinky společnosti ELKOND HHK na veletrhu FOR ENERGO
Společnost Finder CZ
Vlastní montážní systém TRIC představí na veletrhu FOR ELECTRON společnost Frankensolar CZ s.r.o.
Představuje se firma HAKEL-TRADE
Společnost Hensel se účastní soutěže GRAND PRIX
Společnost i4wifi na veletrhu FOR ELECTRON 2012
Kardex Remstar Megamat RS - „zelená“ automatizaci
Moravské přístroje na veletrhu FOR AUTOMATION 2012
Konektory společnosti Multi-Contact AG na veletrhu FOR ELECTRON
Představujeme společnost Naitech Holding s.r.o.
NIEDAX GROUP na veletrhu FOR ENERGO
Pro Energo servis na veletrhu představí své novinky
Představujeme vystavovatele společnost PROGY PROFESSIONAL ENERGY s.r.o.
Co představí firma SHIFT na veletrhu FOR ELECTRON?
Novinky firmy Silektro na veletrhu FOR ENERGO
Novinky společnosti SVK Elektronik
Telemeter Electronic na veletrhu FOR ELECTRON
Novinky společnosti TER Česká
Novinky firmy THONAUER
Co představí firma TOP Instruments?
Napájecí technika firmy VUMS-POWERPRAG




Europe Easy Energy na veletrhu FOR ELECTRON

Europe Easy Energy (3E)
Hala 1, stánek 1A20

Jeden z cenově nejvýhodnějších dodavatelů elektřiny a plynu konečným zákazníkům v rámci celé České republiky. Ryze česká společnost, jako jedna z mála na českém trhu s elektřinou a plynem je zcela bez zahraničního kapitálu.

Společnost Europe Easy Energy (3E) je charakteristická svým profesionálním a zároveň individuálním přístupem k zákazníkům na principu „náš zákazník, náš pán“.

Nabízí zákazníkovi kontrolu nad svým zákaznickým účtem a platbami prostřednictvím internetového portálu a umožňuje v případě zájmu platit zpětně za skutečně spotřebované množství elektřiny nebo plynu.

V nedávné době tato společnost přišla s novinkou: Jako bonus ke stávajícím službám poskytuje všem svým zákazníkům z řad domácností „Asistenční službu 3E“, což je pojištění domácnosti, týkající se okamžité pomoci v případě technické havárie v domácnosti, zabouchnutí dveří a zablokování zámků, potřeby odborného lékařského poradenství či potřeby dopravy ze zdravotnického zařízení po hospitalizaci.

Více informací o 3E lze získat na www.3-e.cz nebo zákaznické lince 3E: 810 80 80 80.

 



Společnost ARIANE na veletrhu představí své novinky

ARIANE, a.s.
Hala 1, stánek 1A1


Společnost ARIANE, a.s. nabízí širokou škálu možností značení vodičů, kabelů a elektroinstalací pro drobné uživatele i průmyslové podniky. Přiďte se podívat a informovat o variantách, možnostech a novinkách v oboru značení. Můžete si i vyzkoušet některé metody značení.

 



C.E.S. – výrobce kabelových nosných systémů značek CES a TOLMEGA

C.E.S. – České elektrické stavby s.r.o.
Hala 1, stánek 1B13


Na veletrhu najdete celý sortiment produktů společnosti – plechové žlaby perforované i neperforované, drátěné žlaby, žebříky (lávky, rošty) a příslušenství. Produkty společnosti splňují normy požární odolnosti DIN 4102-12 a ZP 27/2008. Od roku 2010 působí společnost v rámci skupiny NIEDAX. Více informací najdete na: www.cestray.cz.

 



COMET SYSTEM na veletrhu FOR ELECTRON představí svůj sortiment

COMET SYSTEM, s.r.o.
Hala 2 , stánek 2B8


COMET SYSTEM, s.r.o. je česká společnost zabývající se výrobou měřicí techniky již od roku 1991. Přístroje COMET jsou navrženy pro velice přesná měření a vyhovují těm nejnáročnějším požadavkům našich zákazníků. Našim hlavním cílem je dodávat kvalitní měřicí a záznamové přístroje těchto veličin: teploty, relativní vlhkosti, atmosférického tlaku, CO2, elektrického proudu, elektrického napětí, binárních stavů.

Společnost představí na veletrhu FOR ELECTRON zavedený sortiment zejména pak komplexní řešení pro monitorování teploty během přepravy, systémy měření podmínek v budovách, skladech, depozitářích, galeriích, nemocnicích a všude tam, kde jsou požadována přesná a spolehlivá měření.

Rozsáhlá nabídka přístrojů je stále doplňována a vylepšována. Letos budou představeny nové snímače a regulátory CO2 a nenákladné, avšak přesné snímače s Ethernetovým rozhraním, určené nejen do IT systémů. Novinek je více, a proto se s nimi určitě přijďte blíže seznámit na stánek společnosti COMET System, s.r.o.

 



DCK Holoubkov představí na veletrhu FOR ELECTRON zejména výrobky z oblasti elektroenergetiky

DCK Holoubkov Bohemia, a.s.
Hala 1, stánek 1B20


Tak jako tradičně každý rok, tak i letos se naše firma účastní veletrhu FOR ELECTRON 2012. Na veletrhu budeme prezentovat naše nové výrobky, převážně z oblasti elektroenergetiky. Bude se jednat o kabelové rozvodné skříně, elektroměrové rozváděče a jejich kombinace s plynoměrovými rozváděči a další druhy přístrojových rozváděčů. Naším cílem je pružně reagovat na potřeby odběratelů a na trh uvádět kvalitní a certifikované výrobky, které nesou název Česká kvalita. Díky rozšířenému sortimentu, a to i po stránce volby v materiálovém provedení, si rozhodně každý zákazník vybere pro svoji potřebu to nejlepší a nejvhodnější řešení z naší nabídky pro rok 2012.

Přijďte, navštivte nás a bude potěšením našich vystavovatelů, zodpovědět případné dotazy či reagovat na Vaše připomínky. Využijte této příležitosti k odborným konzultacím.

Na Vaši návštěvu se těší tým pracovníků DCK Holoubkov Bohemia, a.s.

 



Novinky společnosti ELKOND HHK na veletrhu FOR ENERGO

ELKOND HHK, a.s.
Hala 1, stánek 1A6


Slovenská firma ELKOND HHK, a.s., představí na veletrhu novinky z oblasti silových a instalačních kabelů pro účely protipožárních bezpečnostních staveb. Jedná se o kabely testované na třídu reakce na oheň podle nejnovější legislativy platné v SR a ČR. Zároveň budou mít návštěvníci možnost dozvědět se více také o samotné legislativě řešící protipožární bezpečnost staveb.Novinkami ve výrobním programu společnosti jsou také telekomunikační kabely se zlepšenými přenosovými a mechanickými parametry, a měděná lana s průřezem až do 1500 mm2. Kromě novinek budou představeny také kabely z pestrého výrobního programu.

 



Společnost Finder CZ

Finder CZ
Hala 1, stánek 1A11


Společnost Finder se svojí téměř 60letou tradicí výroby se specializuje na oblasti, které budete moci vidět také na veletrhu FOR ELECTRON, sortiment naše firma prezentuje širokou paletou relé, časových relé a spínačů pro řízení technologických procesů a pro automatizaci budov, relé do plošných spojů, elektronické elektroměry a mnohé další.

 


Vlastní montážní systém TRIC představí na veletrhu FOR ELECTRON společnost Frankensolar CZ s.r.o.

Frankensolar CZ s.r.o.
Hala 1 , stánek 1B2


Společnost Frankensolar CZ s.r.o. je pobočkou německé společnosti Frankensolar GmbH Nürnberg, která se zaměřuje na velkoobchodní prodej fotovoltaických panelů, měničů, montážního systému a dalšího příslušenství pro fotovoltaické elektrárny již od roku 1990.

Frankensolar CZ s.r.o. je autorizovaným distributorem modulů značek Bosch, Schott Solar, LDK, Suntech , Samsung, S-energy, Trina nebo Yingli. U inventorů je autorizovaným distributorem značek SMA, Fronius, Kostal, Siemens, Power One.

Společnost má vyvinutý svůj vlastní montážní systém TRIC. Na veletrhu FOR ELECTRON budou představeny novinky, jakými jsou např. WATTrouter pro maximální využití vyrobené el. energie z FVE v rodinném domě nebo ohřívač vody, který je napájen z fotovoltaických panelů. Více informací o společnosti a produktech naleznete na www.frankensolar.cz.

 



Představuje se firma HAKEL-TRADE

HAKEL-TRADE s. r. o.
Hala 2, stánek 2A17

Firma Hakel spol. s r. o. se od roku 1994 řadí mezi přední výrobce svodičů přepětí nejen v ČR, ale i na celém světě. V roce 1997 získala certifikát ISO 9001. Její výrobky jsou prostřednictvím obchodní společnosti HAKEL-TRADE spol. s r. o. expedovány do sítí velkoobchodů v rámci ČR a do 57 zemí světa. Na veletrhu ELECTRON představí společnost Hakel mimo jiné tyto novinky a zajímavosti: svodiče přepětí – ochrana napájecích sítí do 1 000 V, ochrana fotovoltaických systémů, přepěťové ochrany přenosu datových a informačních signálů, přepěťové ochrany pro koaxiální vedení, měřicí přístroje pro měření svodičů přepětí a mnohé další zajímavosti. Mezi přednosti našich výrobků patří pětiletá záruka na svodiče přepětí, certifikace výrobků německou laboratoří VDE, úprava SPD pro fotovoltaické systémy podle nejpřísnějších zahraničních norem.

 



Společnost Hensel se účastní soutěže GRAND PRIX

Hensel, s.r.o.
Hala 1, stánek 1B14

Společnost Hensel, s.r.o. nabízí praktický soubor služeb a produktů, které dávají našim partnerům a uživatelům mnoho příležitostí k porovnání rozhodujících konkurenčních výhod.

V dialogu s našimi zákazníky vytváříme řešení na nejvyšší technické úrovni, šité na míru konkrétní zakázky.

S ohledem na EN a IEC standardy byla provedena řada inovací, které pozvedly výrobky Hensel na mezinárodní úroveň.

Ve výstavní expozici společnosti naleznete průřez veškerým sortimentem letošního katalogu:
DK Kabelové krabicové rozvodky, KV Malé rozváděče, Mi rozváděče, ZP zásuvkové panelové rozvodnice, ENYSTAR a další.

Hensel, s.r.o. se účastní letošní veletržní soutěže GRAND PRIX se svým výrobkem – KHR Systém zajištění kabelu proti vytržení.

 



Společnost i4wifi na veletrhu FOR ELECTRON 2012

i4wifi a.s.
Hala 1, stánek 1A23


Společnost i4wifi a.s. ve svém stánku na veletrhu FOR ELECTRON 2012 představí nejmodernější, nejbezpečnější a nejefektivnější způsob ukládání elektrické energie s účinností 97 %.

Dále možnosti finančních úspor za elektrickou energii ať už přímou formou snížení spotřeby el. energie díky nejmodernější formě osvětlení, ale i možnosti výroby vlastní el. energie pomocí solárních panelů a větrných elektráren za bezkonkurenční ceny a tím i rychlou návratností investice.

Život však nejsou pouze úspory a investice, ale také zábava. Tu si užijete díky přestavbovému kitu EVbike, pomocí kterého si své běžné jízdní kolo jednoduše přestavíte na elektrokolo. Prodloužíte si tak svůj aktivní život na kole nebo se prostě už jen nebudete namáhat při jízdě do kopce.

Přímo na stánku společnosti i4wifi a.s. objednáte vybrané produkty za speciální veletržní ceny.

 



Kardex Remstar Megamat RS - „zelená“ automatizaci

Kardex Remstar
Hala 2, stánek 2C13

Jednou z novinek, které se představí na letošním veletrh FOR AUTOMATION 2012, je páternosterový systém Kardex Remstar Megamat RS. Páternosterový, nebo chcete-li karuselový systém je ideální pro skladování malých a středních dílů a komponentů konstantní velikosti. Zejména v prostorách, kde výška stropu nepřesáhne 6 metrů, je tento systém nedostižný, pokud se jedná o kapacitu rychlost vychystávání. Nový systém Megamat RS, jenž je dnes již k dispozici ve variantě s nosností 350 a 650 kg na polici, má oproti svému předchůdci o 40 % nižší spotřebu energie. Systém je vybaven vnitřními uzamykatelnými dveřmi, které jsou extrémně lehké, což usnadňuje obsluhu stejně jako řízení, které je nově umístěno na straně (a je tedy dosažitelné například také pro handicapované). Instalaci usnadňuje patentovaný klip systém a dlouhodobý bezproblémový chod zase automatický systém dopínání řetězu. Společnost Kardex Remstar tedy zachytila trend „zelené logistiky“, který je dnes často diskutovaným tématem.

 



Moravské přístroje na veletrhu FOR AUTOMATION 2012

Moravské přístroje a.s.
Hala 2, stánek 2C12

 

V expozici společnosti Moravské přístroje bude představen systém spolupracujících a snadno propojitelných hardwarových i softwarových produktů Jednotícím prvkem celého systému je vyspělé programové prostředí Control Web. Toto programové prostředí umožňuje rychle a velmi efektivně sestavit libovolnou aplikaci v oboru průmyslové automatizace. Schopnosti tohoto prostředí budou předváděny na ukázkových aplikacích z oblasti řízení výrobních linek, sběru dat, vizualizace, strojového vidění, komunikace a spolupráce s databázemi.

V prostředí Control Web bude představována i nová verze systému strojového vidění VisionLab. Můžete si prohlédnout i digitální kamery DataCam, osvětlovací jednotky DataLight, průmyslové vstupní a výstupní jednotky DataLab a přesvědčit se, že řešení každé úlohy je díky "ekosystému" spolupracujících produktů neobyčejně snadné a efektivní.

Přijďte si vše osobně prohlédnout a prodiskutovat vaše požadavky s našimi odborníky.

 



Konektory společnosti Multi-Contact AG na veletrhu FOR ELECTRON

Multi-Contact Czech
Hala 2, stánek 2C14

Švýcarský výrobce elektrických konektorů, firma Multi-Contact AG, bude prezentovat na veletrhu všechny své řady elektrických konektorů skrze své české zastoupení, společnost Multi-Contact Czech c/o Stäubli Systems s.r.o. Kromě standardní nabídky bude představeno i několik novinek.

Představen bude nový konektor z řady Power line 3. Jedná se o jednopólový izolovaný kruhový konektor 21BV, který je určen pro mobilní elektrocentrály, havarijní energetické systémy a další aplikace.

Další novinkou, z řady Power line 3, je stíněný jednopólový konektor 16BV-GS. Je určen pro napájecí systémy s měničem – vrtné soupravy, jeřáby, mobilní napájecí aplikace, atd.

Poslední představovanou novinkou bude modulární silový konektor (MPC), vymezený pro kolejové aplikace. Konektor MPC se používá k elektrickému spojení do řetězce pro železniční kolejová vozidla. Patří mezi ně spoje uvnitř vozu i mezi vozy, na střeše, v podvozku, externí připojení kontejnerů nebo trakčních motorů.

Na stánku se bude též prezentovat naše robotová divize Stäubli Robotics, která je výrobcem 6osých a SCARA robotů.

 


Představujeme společnost Naitech Holding s.r.o.

Naitech Holding s.r.o.
Hala 2, stánek 2B6

Společnost Naitech na veletrhu FOR ELECTRON 2012 bude představovat novinky v oblasti nejnovějších LED technologií. Na výstavišti můžete najít všechny typy žárovek, reflektorů vč. RGB, LED trubice, pásky a domácí podhledové osvětlení.Dále solární systémy s LED osvětlením a průmyslové a veřejné osvětlení. Vše je navíc okořeněno novou technologiíí COB (Chip On the Board). Více najdete na www.naitech.eu.

 



NIEDAX GROUP na veletrhu FOR ENERGO

Niedax-Kleinhuis s.r.o.
Hala 1, stánek 1B13


Skupina NIEDAX GROUP Vám na stánku Niedax-Kleinhuis s.r.o. představí výrobky řady CITO, u které se drátěné i perforované žlaby spojují jednoduše bez šroubových spojek.

 


Pro Energo servis na veletrhu představí své novinky

Pro Energo servis s.r.o.
Hala 1, stánek 1A17


Pro Energo servis je tradičním dodavatelem rozvaděčů, služeb a zámečnických výrobků pro oblast elektro a elektroenergetiky. V letošním roce uvádíme na trh několik novinek, které budete moci shlédnout i na veletrhu FOR ELECTRON 2012. Jedná se hlavně o novou řadu elektroměrových rozvaděčů SM-U, které jsou vyvinuté ve spolupráci se všemi energetickými společnostmi v ČR. Novinkou je i rozšíření služeb v provozování trafostanic a energetických zařízení, kde zavádíme dálkové měření oteplení spojů pomocí laserového teploměru, nebo monitoring zařízení pomocí GSM komunikace.

Více informací najdete na www.proenergoservis.cz.

 


Představujeme vystavovatele společnost PROGY PROFESSIONAL ENERGY s.r.o.

PROGY PROFESSIONAL ENERGY s.r.o.
Hala 1, stánek 1A7

Společnost nabízí komplexní služby v oblasti záložního napájení sestávající ze staničních baterií, usměrňovačů a střídačů včetně souvisejících servisních činností – diagnostika, demontáže a ekologická likvidace starých systémů napájení, dodávky nových systémů záložního napájení, kapacitní zkoušky staničních akumulátorů, montáže a opravy staničních akumulátorů i měničů. Veškeré tyto služby a informace o nich se můžete dozvědět právě na veletrhu FOR ELECTRON na PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Detailní informace najdete na www.progy.cz.

 


Co představí firma SHIFT na veletrhu FOR ELECTRON?

SHIFT s.r.o.
Hala 2, stánek 2B7

Firma SHIFT je výhradním dovozcem výrobků firmy LASKOMEX, která je jedním z největších polských producentů domácích telefonů, dále pak španělského výrobce GOLMAR, firmy s padesátiletou tradicí výroby domácích telefonů a videotelefonů. Je také výhradním dovozcem italských firem TELECO Automation, vyrábějící bezdrátovou automatizaci, a firmy INLUMINA, zabývající se výrobou designových LED svítidel.

Kromě výše uvedeného u firmy SHIFT nakoupíte veškeré příslušenství k počítačovým sítím (aktivní, pasivní, metalické i optické prvky, rozvaděče atd.), veškeré komponenty telekomunikačních rozvodů, jejich příslušenství a podobně.

Na veletrhu FOR ELECTRON 2012 představí výše uvedené, z novinek se můžete těšit na IP vrátníky a IP videotelefony Golmar a nové typy LED svítidel INLUMINA.

 



Novinky firmy Silektro na veletrhu FOR ENERGO

Silektro s.r.o.
Hala 1, stánek 1B16

Dlouhodobě se specializujeme na řešení, dodávky a související služby v oblasti záložních a obnovitelných zdrojů elektrické energie. Jako obchodně inženýrská společnost si zakládáme na ověřené kvalitě a dlouhodobé spolehlivosti dodávaných zařízení.

V oblasti obnovitelných zdrojů energie nabízíme:

  • Fotovoltaické elektrárny
    Výstavba na klíč pro rodinné domy, střechy průmyslových objektů a instalace na zemi. Variabilní servis fotovoltaických elektráren.
  • Nezávislé napájecí systémy z obnovitelných zdrojů
    Hybridní a ostrovní systémy nezávislého napájení pro malé aplikace až po samostatné energetické celky.
  • Solární pouliční osvětlení
    Autonomní LED osvětlení napájené z fotovoltaických panelů.

V oblasti záložních zdrojů energie nabízíme:

  • Ochrana zařízení proti výpadkům elektrické energie
  • Ochrana zařízení před poruchami napájecích sítí
  • Zvýšení spolehlivosti napájení

Novinky
1) Monitorovací software pro FVE – SunnyView Pro

Automatické vyhodnocení

  • Automatické vyhodnocení stavu fotovoltaické elektrárny
  • V případě poruch jste informováni emailem či krátkou zprávou na mobilní telefon (SMS)
  • Sledování aktuálního stavu výkonu dle osvitu

Online přístup

  • Online přístup ke všem důležitým parametrům fotovoltaické elektrárny
  • Nepřetržitý monitoring výroby fotovoltaické elektrárny
  • Webové rozhraní

Reporty

  • V rámci monitoringu jste dennodenně informováni o vyrobené energii a aktuálním stavu Vaší elektrárny
  • Každý měsíc je Vám zasílán kompletní report o výrobě

2) Solární systémy pro veřejné osvětlení

Fotovoltaické lampy Vám díky solární energii umožní vytvořit systém pouličního osvětlení v místech, která nejsou v dosahu elektrické sítě.

  • Progresívní solárně napájená osvětlovací technika pro venkovní prostory.
  • Mnohostranná a flexibilní technologie s nejmodernější řídící technikou a vysoce výkonnou diodovou žárovkou LED.
  • Inteligentním řízením lze provoz podle případu použití individuálně regulovat – např. v zimním období.
 



Novinky společnosti SVK Elektronik

SVK Elektronik s.r.o.
Hala 2, stánek 2B20


Firma SVK Elektronik s.r.o. se již od roku 1996 zabývá prodejem, servisem a poradenstvím v oboru konstrukčních součástek pro elektroniku a elektrotechniku. Hlavním oborem její činnosti jsou konektory pro průmysl, konektory pro plošné spoje, ochranné hadice, vázací program pro kabelové svazky, měděné pletence, bateriové konektory a optoelektronické prvky pro průmysl. Jednu z novinek z oblasti průmyslových konektorů, které budou moci návštěvníci veletrhu FOR ELECTRON shlédnout, je modulární konektor na 200 A, 1000 V, pro průřez vodičů max. 70 mm2 – viz foto.

Bližší informace na: svk@svk.cz, www.svk.cz

 



Telemeter Electronic na veletrhu FOR ELECTRON

Telemeter Electronic s.r.o.
Hala 2, stánek 2B9


Telemeter Electronic s.r.o. je výrobní, servisní a prodejní společnost, která se zabývá následujícími oblastmi: průmyslové komponenty, měřicí technika, vysokofrekvenční a mikrovlnná technika. Na našem veletržním stánku si lze prohlédnout standardní exponáty i novinky ze všech oblastí našeho portfólia. Příkladem je nová proudová sonda I-prober 520 pracující ve spojení s osciloskopem, kterou bude možné vyzkoušet přímo na stánku v reálném nasazení. Rádi Vás přivítáme na našem stánku, kde se můžete blíže seznámit s našimi produkty a našimi výrobními možnostmi.

 



Novinky společnosti TER Česká

TER Česká s.r.o.
Hala 2, stánek 2B25


TER Česká s.r.o. – řešení v oblastech jeřábové a zdvihací techniky.

Firma působí na českém trhu jako výhradní zástupce italského výrobce jeřábové a zdvihací techniky TER – Tecno Elettrica Ravasi s.r.l. pro střední a východní Evropu, Německo, Rakousko a další.

Společnost představí na veletrhu FOR ELECTRON široký sortiment společnosti, který tvoří příslušenství pro jeřábovou a zdvihací techniku – rádiová dálková ovládání, závěsné a nožní ovladače, koncové spínače, joysticky a ovládací pulty, kroužkové sběrače a anemometry. Dále nabízíme systémy pro vážení břemen včetně zobrazovacích jednotek a možnosti omezení přetížení zdvihacích zařízení. „Nedílnou součástí našeho portfolia tvoří japonské řetězové kladkostroje KITO a napájecí troleje Cariboni,“ dodává Vladimír Geragai ze společnosti TER Česká s.r.o. Od roku 2011 je společnost TER Česká také držitelem certifikátu ISO 9001:2008.

 



Novinky firmy THONAUER

THONAUER spol.s r.o.
Hala 2, stánek 2B31


Společnost THONAUER spol.s r.o., dodavatel zařízení pro elektrotechnický veletrh, představí na veletrhu FOR ELECTRON kromě jiného novinku v oblasti automatické kontroly kvality odizolování vodičů.

Jedná se o patentovaný systém CDD (ConductorDamageDetector) od firmy MCM Cosmic, který bude možno vidět v provozu na odizolovacím stroji pro velmi malé průřezy Cosmic 32M CDD

 



Co představí firma TOP Instruments?

TOP Instruments s.r.o.
Hala 2, stánek 2C5


Rádi bychom Vám představili švýcarskou firmu HubaControl, jednoho z největších Evropských výrobců tlakových snímačů a spínačů. A dále firmu E+E Elektronik, která je významným světovým výrobcem snímacích prvků relativní vlhkosti, teploty, rychlosti proudění a koncentrace CO2.

Novinku, kterou můžete shlédnout na veletrhu FOR ELECTRON od firmy HubaControl je snímač diferenčního tlaku typ 699, u kterého lze nastavit rozsah snímání, a to v krocích i plynule, a má unikátní možnost bipolárních rozsahů. Zajímavým prvkem je snímač průtoku kapalin typ 210 a 230. Jedná se o unikátní řešení pro velmi přesné měření průtoku bez vysokých nákladů. Snímače jsou dodávány v několika řadách pro průtok od 0,9 do 150 l/min. K dispozici je frekvenční výstup nebo analogové signály 0–10 V a 4–20 mA. Novinkou firmy E+E Elektronik je kompaktní snímač relativní vlhkosti a teploty EE061. Je to přístroj jednoduché kompaktní konstrukce s proudovým výstupem. Přístroj je zajímavý příznivou cenou, tím, že pokrývá celý rozsah 0...100 %, a vysokou přesností. Více se můžete dozvědět na www.topinstruments.cz.

 



Napájecí technika firmy VUMS-POWERPRAG

VUMS-POWERPRAG s.r.o.
Hala 2, stánek 2C25


Pracovníci naší společnosti VUMS-POWERPRAG s.r.o. mají více než třicetileté zkušenosti s vývojem a výrobou zařízení napájecí techniky.

Nabízíme široký sortiment síťových napájecích zdrojů AC/DC, měničů DC/DC, střídačů DC/AC, nabíječek a zálohovaných napájecích systémů od renomovaných výrobců Artesyn Technologies a Astec Power (nyní pod společnou hlavičkou Emerson Network Power), Bel Power, Excelsys Technologies, Studer Innotec, Volgen America, VPT Inc., Xantrex Technology a XP Power. Kromě toho nabízíme i řadu vlastních produktů a zákaznická řešení zdrojů a měničů šitých na míru podle požadavků uživatele.

Z řady novinek, které budou představeny na veletrhu FOR ELECTRON 2012, uvádíme například miniaturní napájecí zdroje řady ECS60 s výstupním výkonem 60 W s vysokou účinností a nedávno uvedené miniaturní zdroje s 2 a 3 výstupy řady ECL s výkony 15 W a 30 W v různém konstrukčním provedení (do plošného spoje v otevřeném nebo zapouzdřeném provedení, v otevřeném deskovém nebo v zapouzdřeném provedení pro přímou montáž do zařízení a případně i pro umístění na DIN lištu).

Z široké nabídky měničů DC/DC uvádíme například nedávno rozšířenou řadu miniaturních měničů LDU určených k napájení diod LED s výstupním výkonem v rozsahu od 5 W do 48 W s možností řízení proudu externím trimrem, externím napětím nebo PWM signálem.