Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nabídněte i malým budovám maximální péči

SmartStruxure Lite je rychlé a snadné řešení, jak zmodernizovat a zefektivnit malou až středně velkou budovu s použitím webu a bezdrátové technologie pro řízení HVAC (topení, ventilace, klimatizace) zařízení, osvětlení a měření spotřeby.

AKCE 1+1 ZDARMA!
 
Objednejte si univerzální regulátor (MPM-UN) za cenu 19 000 Kč a získejte druhý zdarma!

Ušetřete energii i čas a zlepšete pohodlí s minimálním dopadem na provoz.




 

Pravidla prodejní akce

Baterie APC
Baterie APC
  • Nabídka platí pro nákup max. jednoho setu pro jednu partnerskou společnost Schneider Electric CZ nebo pro novu firmu, která bude pro systém námi řádně proškolena. Platí pouze do 31. 6. 2015! Staňte se i Vy naší partnerskou firmou! Jako dárek navíc dostanete externí baterii APC pro smartphony a tablety (10 000 mAh).
  • Podmínkou je nasazení objednaného regulátoru (MPMUNDI45045) na reálný projekt, který jste realizovali, aktuálně realizujete nebo budete realizovat. Doporučujeme druhý regulátor získaný zdarma využít pro přípravu vizualizací a vyzkoušení funkcí, případně pro testovací nebo prezentační účely.
  • Objednací číslo startovacího balíčku: MPMUNPACK
  • Do objednávky, prosím, uveďte název vašeho projektu, ve kterém bude MPM regulátor nasazen.
  • Objednávku zašlete mailem na jméno Jan Krakovič (email: jan.krakovic@schneider-electric.com, mobil: +420 737 276 018)




Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.