Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jednou Rothenberger, navždy Rothenberger

Známe dobrý důvod pro to, proč se můžete s klidným svědomím znovu a znovu rozhodovat pro práci s našimi stroji a nářadím Náš plnohodnotný sortiment nabízí vše potřebné pro profesionální práci.

Jednou Rothenberger, Navždy Rothenberger

"MADE BY ROTHENBERGER" není jen fráze
Podíl naší vlastní produkce se pohybuje trvale na úrovni 60%.Inženýři a technici neustále rozvíjejí náš sortiment a obohacují branži inovativními výrobky a technologiemi. Nářadí a stroje naší značky jsou zhotovovány v 17 továrnách umístěných po celém světě, včetně vlastní kovárny ve španělském Abadianu.

Za prvotřídní produkty vděčíme znalostem našich odborníků
Pro náš úspěch je rozhodující vývoj technologicky výjimečných produktů i odpovídající kvalifikace našich zaměstnanců a uživatelů. Proto bude naše společnost iv budoucnu nezávisle na dalším vývoji tržních podmínek považovat za středobod svého podnikání aktivity rozvíjející kompetence a podporující inovaci.

ROTHENBERGER celosvětově vede v oblasti profesionálního nářadí a strojů určených pro úpravu a opracování trubkových materiálů v sanitárních, plynárenských, klimatizačních a chladírenských odvětvích výroby a obchodu, jako i v oblasti životního prostředí.

ant PROFITOOLS s.r.o. - autorizovaný distributor ROTHENBERGER
Dodáváme profesionální nářadí a nástroje potřebné pro výrobu, průmysl a stavebnictví. Zastupujeme světové značky nejsilnějších výrobců a poskytujeme Vám jejich služby, záruční a pozáruční servis a technické poradenství. Dlouholeté zkušenosti našich pracovníků využívá přes 600 stálých obchodních partnerů z řad prodejců nářadí. Dodáváme kompletní řešení a technologie a svým odběratelům dáváme jistotu, že neztratí náskok před konkurencí.

V ponuce najdete:

  • Lisovací technika
  • Mechanické řezáky trubek,
  • Elektrické řezáky trubek,
  • Závitořezy,
  • Montážní a instalační nářadí,
  • Zkušební a měřící technika,
  • Svářecí technika,
  • a mnohé další.


ant PROFITOOLS s.r.o.
logo ant PROFITOOLS s.r.o.

Jsme obchodní společnost a přes 27 let zastupujeme silné zahraniční značky světových výrobců profesionálního nářadí pro voda-topení-plyn a svařování plastů. Poskytujeme i služby, díky kterým jsou naši klienti o krok vpřed před konkurencí.

 
 
Reklama