Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovativní elektronika u vás doma? Máme pro vás 3 tipy

Už si váš život bez kvalitních domácích elektrospotřebičů ani nedokážete představit? Není divu! Právě tito pomocníci dokážou neskutečně ulehčit život. A to třeba máte doma pouze jen ty základní. Z toho důvodu se zaměříme na některé zcela inovativní modely, jež vás svými funkcemi v pozitivním slova smyslu dokážou překvapit.

Inovativní elektronika u vás doma? Máme pro vás 3 tipy

Ponorný mixér Bosch MaxoMixx MSM88190

Bez ponorného mixeru se v kuchyni zkrátka a jednoduše neobejdete. Naším tipem je multifunkční model Bosch MaxoMixx MSM88190 . Jeho příslušenství je natolik bohaté, že si postupně můžete měnit nástavce tak, aby vám vznikl dokonalý kuchyňský robot. Drcení kostek ledu aneb krájení, strouhání a jiné činnosti jsou pro něj hračkou. Robustní kovové tělo je pevné, ale zároveň lehké. I při delší činnosti se j en tak jednoduše neunavíte. Výkonem 800 W se řadí mezi siláky, kteří si poradí se vším.

Podlahový vysavač Dyson Big Ball Cinetic Animal

Vysavač musí mít především pořádný výkon. Přesně takto se k úklidu staví značka Dyson. Unikátní technologie Dyson Cinetic se vyznačuje především maximální funkčností a schopností zachytit prach a částice mikroskopického charakteru. Systém vysavače je natolik vyspělý, že není nezbytná výměna filtrů. Dokonce je nemusíte ani prát. Přístroj vydá o 20 % méně hluku než kla sické vysavače.

Nerezový gril Tefal Optigrill+ GC712D34

Milujete vůni grilovaného masa? Proč si ji odepírat i v interiéru? Gril Tefal Optigrill+ GC712D34 se speciálními senzory na měření tloušťky potravin se postará o to, aby váš steak byl připravený dl e toho, jak jej máte rádi. Chtěli byste se podívat i na další spotřebiče a přečíst si recenze? Podívejte se na Rankito.cz .

 
 
Reklama