Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezdrátový systém Unica Airlink. Krok k chytré domácnosti bez nutnosti přebudovat elektroinstalaci

Bezdrátový systém Unica Airlink od Schneider Electric usnadňuje a zpříjemňuje ovládání osvětlení a elektrických žaluzií, aniž byste museli provést výrazný zásah do vašich zdí.

Výrobky UNICA AirLink mají venkovní dosah 300 m a vnitřní dosah 10 až 50 m
Výrobky UNICA AirLink mají venkovní dosah 300 m a vnitřní dosah 10 až 50 m

Stropní svítidlo ovládáte z postele

Systém Unica Airlink vám umožní přidat vypínač hned vedle postele. Budete tak moci vypínat a rozsvěcovat stropní svítidlo v ložnici bez nutnosti vstávat. Nejprve nahraďte stávající vypínač bezdrátovým modulem. Poté přilepte nové, baterií napájené tlačítko na zeď vedle postele. Následně proveďte propojení jednoduchým naprogramováním a máte hotovo.

Všechny žaluzie na jedno tlačítko

Velice snadná je rovněž instalace centralizovaného systému ovládání žaluzií, abyste mohli vytahovat nebo stahovat všechny žaluzie v domě pomocí jediného tlačítka. Totéž platí pro vytvoření scénáře osvětlení, kdy budete měnit atmosféru osvětlení v různých místnostech podle toho, co budete zrovna dělat: sledovat televizi, vařit nebo si číst. Je-li to nutné, přidejte mobilní zásuvky pro připojení stojacích lamp nebo stolních svítidel.

Technické parametry:

  • Výrobky UNICA AirLink mají venkovní dosah 300 m a vnitřní dosah 10 až 50 m. Pro baterií napájené výrobky bylo spojení bezdrátovou technologií optimalizováno tak, aby jeho kvalita byla konstatní po dobu životnosti baterie (5 až 7 let, podle míry využívání).
  • Režimy programování: Režim «Ovládání» se používá k nastavení spojení mezi vysílači a přijímači pro jednoduchou funkci ovládání (zapnout, vypnout, ztlumit). Režim «Scénář» umožňuje spojení s konkrétním tlačítkem atmosfér osvětlení, které jste sestavili. Dodávaná souprava klapek umožňuje použití jednoho nebo dvou tlačítek v závislosti na aplikaci. Správný postup je také začít s jednoduchou aplikací (jedno tlačítko) a poté aktualizovat na složitější aplikaci jednoduchou montáží druhého tlačítka.
  • Symboly na klapkách lze snadno odstranit nebo nahradit.
  • Během výměny baterie (nebo při výpadku síťového napájení) nedojde ke ztrátě naprogramování.

Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 
Reklama