Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Centrální průmyslové vysavače (CVS)

Technologie CVS představuje velký pokrok a komfort pro dosažení čistoty na pracovištích a lze ji s výhodou využít v nových i stávajících provozech pro odsátí i těch nejjemnějších prachových částic.

S jejím využitím se ze 100 % zamezí víření i následnému usazování nežádoucích nečistot. Osvědčené jsou zejména velké kompaktní průmyslové vysávací jednotky s třífázovým motorem do nepřetržitého provozu pro součinnost 1 až 9 uživatelů s vysokými sacími výkony, jako je řada I4D. Jednotky jsou vybaveny frekvenčním měničem pro plynulou regulaci otáček v závislosti na skutečném počtu připojených uživatelů, cyklonovým odlučovačem, ochranným filtrem, odlehčovacím ventilem, tlumičem hluku a kompresorem pro automatické čištění filtru.

Tyto jednotky jsou vhodné pro strojírenský průmysl vč. automotive, dále energetický a hutní, sklářský, textilní, gumárenský, papírenský, chemický, potravinářský, zdravotnický a farmaceutický nebo spotřební. Technologii CVS lze využít i při zpracování nerostných surovin apod. a to i v ATEX provedení pro prostředí s nebezpečím výbuchu.

Jako jeden z příkladů můžeme uvést realizaci v závodě na výrobu zdravotnického materiálu ve společnosti HARTMANN - RICO a.s.


ENERGOEKONOM spol. s r.o.
logo ENERGOEKONOM spol. s r.o.

Věnujeme se oblasti tlakové a vakuové průmyslové vzduchotechniky od návrhu až po montáž. Dodáváme nízkotlaké, středotlaké, vysokotlaké a dopravní radiální ventilátory, dmychadla, vývěvy včetně centrálních průmyslových vysavačů, filtry, separátory vody ...

 
 
Reklama