Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AirBridge Tune

Jak dostat hudbu z telefonu, internetových rádií nebo mediálních serverů do klasické domácí audio sestavy (receiveru, zesilovače).

AirBridge Tune je řešením jak dostat hudbu z telefonu, internetových rádií nebo mediálních serverů do klasické audio sestavy. Mnozí máme doma zvukové aparatury s receiverem nebo zesilovačem, které mají AUX vstupy pro externí zdroje (analogové CINCH, JACK nebo digitální optický).

Jak v nich přehrávat hudbu z telefonu, domácího mediálního serveru, internetových rádií a dalších? Elegantním řešením je přivedení zvuku do audio aparatury bezdrátově přes wifi síť pomocí krabičky AirBridge Tune. Tento WLAN přijímač o velikosti pouhých 84x76x23mm má stereofonní výstupy (analogový Jack 3,5mm nebo CINCH a digitální optický). Je napájen ze sítě 230V. Přijímá internetová radia a zvuk z wifi sítě dle protokolů AirPlay, DLNA, UPnP. Ovládání, výběr zdroje a hlasitosti, je z telefonu, tabletu nebo PC volně dostupnou aplikací WHD Multiroom Player, firemní aplikací AirPlay Multiroom Player od WHAALE.

Dovoz, distribuce i maloobchodní prodej - AUDIODIGITAL.cz

 
 
Reklama