Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Střídače Fronius SnapINverter zlepšují zásobování obnovitelnou energií po celém světě

Společnost Fronius, která je průkopníkem solární techniky, vyvinula generaci střídačů SnapINverter, kterou jsou stejně nadšeni projektanti, instalátoři i provozovatelé fotovoltaických systémů.

Tři střídače Fronius Primo spolehlivě zásobují elektrickou energií odlehlou vesnici Sachs Harbour v kanadské Arktidě
Tři střídače Fronius Primo spolehlivě zásobují elektrickou energií odlehlou vesnici Sachs Harbour v kanadské Arktidě

Tyto přístroje se již úspěšné používají po celém světě, a to v nejrůznějším prostředí: od rodinných domů přes veřejné budovy až po průmyslové komplexy a skladové haly. Přesvědčí mimo jiné inteligentními, perspektivními funkcemi, a zvláště vysokou flexibilitou. Uskutečnění vize 24 hodin slunce – celosvětového zásobování energií výhradně z obnovitelných zdrojů – je tak opět o velký krok blíž.

Svými modely SnapINverter Eco, Primo, Galvo, Symo a Symo Hybrid pokrývá společnost Fronius kompletní rozpětí střídačů pro fotovoltaické systémy všech dimenzí. Přístroje jsou k dostání se jmenovitým výkonem od 1,5 do 27 kW a mají jednotný design, který představuje velkou výhodu pro prodejce i instalátory: „Kdo zná jeden z našich současných střídačů, může bez problémů instalovat a ovládat všechny ostatní,“ vysvětluje Martin Hackl, vedoucí divize Fronius Solar Energy.

Podnik je světovou jedničkou v oblasti inovativních technologií pro využívání obnovitelné energie a v letošním roce oslaví 25. výročí své existence.


FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 
Reklama