Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezdrátové zvonky nové generace od Honeywell

Zvonky Honeywell nabízí, mimo vysoké kvality a spolehlivosti, řadu inovativních funkcí pro komfort a bezpečí Vaší domácnosti.

Kombinace 60-tileté tradice firmy Friedland ve výrobě kvalitních zvonků a inovativního přístupu společnosti Honeywel přináší řadu moderních domovních zvonků.
Samozřejmostí je kvalitní zvuk a výborná slyšitelnost. Díky bezdrátovému dosahu 200m je možné zvonek přenášet v rámci domu i na zahradu, takže již nikdy nezmeškáte návštěvu ani zásilku. Pro větší pozemky je možné rozšířit dosah signálu propojením dvou zvonků až na 400m.

Kromě nastavení optimální hlasitosti se nabízí i možnost úplného ztlumení, nechcete-li být rušeni. Mimo zvukového signálu zajišťuje zvonek i světelné upozornění, takže i v tichém režimu jste stále upozorněni na návštěvu. Podsvícení je možno zvolit až v 7 různých barvách.

Pro posílení soukromí, ale i bezpečnosti, je přidána funkce tajného klepání, díky níž ihned poznáte, zvoní-li přede dveřmi člen rodiny nebo známý.

Zvonek je možno propojit s více bezdrátovými zařízeními jako jsou doplňková tlačítka, dveřní a okenní kontakty, či pohybová čidla, čímž vytvoříte systém varování optimálně vyhovující vaší domácnosti. Pořídit si můžete jak přenositelnou verzi zvonku s životností baterie až 5 let, tak provedení do zásuvky. Použitím konvertoru z drátového na bezdrátový systém můžete, v rámci renovace domácnosti, zachovat stávající domovní tlačítko a zároveň využívat všech výhod moderního bezdrátového zvonku.

Elegantní moderní design v bílém nebo šedém provedení harmonicky zapadne do libovolného interiéru a nese prestižní ocenění Reddot Design Award.

Snadná instalace a jednoduché uživatelské nastavení dělají ze zvonků Honeywell produkt pro každého bez ohledu na věk a zručnost.

Ke každému zvonku je garantována záruka 2 roky.

 
 
Reklama