Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová vysokotlaká pistole Kärcher EASY!Force

Koncepce pistole EASY!Force firmy Kärcher využívá reaktivní sílu vysokotlakého paprsku a snižuje sílu potřebnou pro držení spouště. Díky tomu je možné pracovat bez únavy.

Firma Kärcher představila v letošním roce převratnou koncepci ovládání EASY!Force a EASY!Lock u vysokotlakých čističů.

Práce s vysokotlakými čističi je namáhavá. Trvalé držení spouště způsobuje po krátké době bolest rukou a křeče. Delší čištění vyžadovalo časté přestávky. S revoluční technologií Kärcher EASY!Force je to jiné, nepotřebujete téměř žádnou sílu.

Keramický ventil

Ventil EASY!Force se skládá z keramické kuličky s keramickým těsnicím sedlem a odolá tak poškození. Pistole má až 5krát delší životnost v porovnání s pistolí s běžným ventilem.

Bezpečná práce

Pojistka spouště nové pistole Kärcher EASY!Force zabraňuje neúmyslnému spuštění a poskytuje maximální bezpečnost. Pro zapnutí vysokotlakého paprsku stačí intuitivně jednou stisknout pojistku spouště. Pistole zůstane otevřená po dobu, dokud spoušť držíte. Při uvolnění se okamžitě vypne.

Nová vysokotlaká pistole Kärcher EASY!Force
Nová vysokotlaká pistole Kärcher EASY!Force

Připojení obratem ruky

Patentované rychlé spojení EASY!Lock kombinuje výhody rychlospojky a šroubovacího spojení a umožní až pětkrát zrychlit připojení ve srovnání s běžnými šroubovacími spoji. Tento systém spojení je stejně silný jako běžné závitové spojení a stejně flexibilní jako rychlospojka. Zablokování závitu je zabezpečené pomocí kuželu. Jedním pootočením o 360° spojíte pomocí vícechodého závitu veškeré příslušenství vysokotlakého čističe od hadice až po trysku.

 
 
Reklama