Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

JABLOTRON novinky 2017

Společnost JABLOTRON připravila v letošním roce řadu produktových novinek v čele s novými pokojovými termostaty. Nechybí ale ani posilovač sběrnice a opakovač signálu, nebo nové PIR detektory.

Možnosti systému JABLOTRON 100 v oblasti domácí automatizace jednoduché zónové regulace rozšiřuje nový pokojový termostat JA-110TP / JA-150TP. Ke spínání topení používá standardních programovatelných výstupů ústředny, k níž lze připojit až čtyři termostaty. Vzhledem k napojení na systém JABLOTRON 100 nabízí i možnost automatického přepnutí na ekonomickou teplotu při zajištění objektu nebo blokování topení při otevřeném okně. Díky plné integraci do MyJABLOTRON poskytuje rovněž přehled o aktuálním stavu a ovládání termostatu na dálku.

Další zajímavou novinkou je jednosměrný opakovač JA-150R, který prodlužuje komunikační vzdálenosti a zvyšuje spolehlivost přenosu v rozsáhlých instalacích. Nechybí ani posilovač sběrnice JA-120Z, který slouží i k prodloužení délky vedení a ke galvanickému oddělení sběrnice. Za zmínku stojí rovněž PIR detektor pohybu s 90° foto verifikační kamerou JA-120PC.

I samotný firmware ústředny přinesl zajímavou novinku, a sice byl rozšířen o podporu bezdrátové aktualizace firmwaru bezdrátových periferií. Vylepšení se ale dočkala i aplikace MyJABLOTRON. Došlo v ní k rozšíření seznamu zařízení o řádkový výpis zařízení bez stavů a jejich aktualizace, což uvítají hlavně uživatelé s velkým počtem zařízení. Ve webové části lze rovněž vyhledávat podle názvu zařízení.

Prohlédněte si také nové webové stránky. Všechny potřebné technické informace o produktech JABLOTRON, službách nebo novinkách z oboru jsou v samostatné části webu věnované montážním partnerům.

 
 
Reklama