Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Uživatelské aplikace AdaptiApps

Schneider Electric představuje AdaptiApps, nové cloudové řešení přinášející výkonnost a pohodlí vlastních aplikací Vašim zaměstnancům, zákazníkům a dalším uživatelům budovy. Díky personalizaci a snadnému použití zlepšuje řešení AdaptiApps uživatelský komfort, přičemž poskytuje další úroveň řízení pro zvýšení operační a energetické efektivity.

Rozhodněte kdy, kde a jak se využíjí získaná data

Řešení AdaptiApps je navrženo pro individuální uživatele a jejich příslušné role, což jim umožňuje pohodlně monitorovat a spravovat relevantní systémy a vybavení pomocí tabletu nebo laptopu. Řešení AdaptiApps, nyní dostupné pro uživatele SmartStruxure, je možné rozšířit na další systémy a služby pro snadný sběr dat a jejich řízení prostřednictvím jediné aplikace.

S uživatelskými aplikacemi AdaptiApps je možné:

  • Zpřístupnit systém netechnickému personálu
  • Zlepšit přehlednost a srozumitelnost pro lepší efektivitu a rychlejší reakci na každodenní úkoly
  • Vytvářet pro zákazníky a partnery různé další doplňující prvky s přidanou hodnotou

Hlavní výhody AdaptiApps

Konektivita - Podpora množství zařízení, včetně tabletů a laptopů, a platforem s operačními systémy iOS, Android, MAC OS a MS Windows.

Jednoduchost - Používání komponent aplikace, nazývaných widgety, je intuitivní a nevyžaduje školení uživatele. Díky centrální správě aplikací integrátorem BMS dochází k automatické aktualiziaci při přihlášení.

Přizpůsobení - Možnost vytváření aplikací s vlastním logem, barvami a grafikou pro snažší získání povědomí o značce mezi zákazníky a dalšími uživateli.

Personalizace - Použití stejného designu aplikace pro propojení uživatelů se stejnými úlohami, ale pouze k určité pracovní oblasti nebo vybavení, za jejichž správu jsou zodpovědní.

Efektivita - Monitorování a propojení komponent řešení SmartStruxture a systémů jiných, než BMS, pro kompletní a konzistentní řízení uživatelského prostředí.

Vývoj - Díky neustálému rozšiřování knihovny widgetů AdaptiApps se rozšiřují také možnosti řešení SmartStruxture a dalších systémů a služeb Schneider Electric.

Vzdálené ovládání teploty personálem recepce nebo lobby
Vzdálené ovládání teploty personálem recepce nebo lobby
Hoteloví hosté mají možnost ovládat zábavní systém nebopřivolat pokojovou službu
Hoteloví hosté mají možnost ovládat zábavní systém nebopřivolat pokojovou službu
Možnost sledování stavu budovy
a energetických hodnot
Možnost sledování stavu budovy a energetických hodnot


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.