Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Teco a.s. a UCEEB spolupracují oboustranně a prostřednictvím třetích stran

PV Forecast je služba vyvinutá a provozovaná na UCEEB, na adrese www.pvforecast.cz. Tato předpověď není klasickou předpovědí počasí, ale je určena především pro fotovoltaické elektrárny k předpovědi vyrobeného výkonu v následujícím dni.

Délka předpovědi je 24 až 48 hodin dopředu v hodinových krocích. Služba je založena na několika na sobě nezávislých zdrojích, čímž je zajištěna její spolehlivost. Služba kromě předpovědi osvitu nabízí předpovědi vývoje teploty a srážek v následujících 48 hodinách.

Pro snazší implementaci služby v PLC Tecomat Foxtrot je rozpracován funkční blok pro Mosaic, který zajistí snadnou a verifikovanou komunikaci na server k hodnotám předpovědi. První testovací aplikace na Foxtrotu v omezeném rozsahu již provozují vybraní zákazníci.

pv forecast teco

Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama