Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Multilyzer STe - profesionální analyzátor spalin + tablet LENOVO zdarma

MULTILYZER STe je profesionální, uživatelsky příjemný analyzátor spalin s velkým barevným displejem. Vhodný pro všechny typy paliv.

Analyzátor spalin Multilyzer STe může obsahovat až 6 elektrochemických senzorů: O2 Eco se zárukou 3 roky, CO/H2 s proplachovacím čerpadlem do 4 000 ppm, CO vys do 20 000 ppm, NO do 2 000 ppm, NO2 do 200 ppm a SO2 do 2 000 ppm.

Analyzátor zároveň slouží jako digitální manometr s barometrem, digitální teploměr a detektor CO. Čím lze ušetřit peníze za jiné přístroje.

MULTILYZER STe je standardně vybaven rozhraním Bluetooth SMART, který umožňuje efektivní využití mobilní aplikace Eurosoft Mobile App a připojení měřících modulů CAPBs®. Tyto přesné externí sondy fungují jako detektor plynu, tlakoměr, teploměr, vlhkoměr a jako měřidlo pro 4 Pa test.

Nyní k analyzátoru dostanete jako dárek tablet LENOVO. Více se dovíte na našich webových stránkách.


AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama