Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sylvania představuje novou LED skleněnou trubici

Sylvania uvedla novou světelnou LED trubici ToLEDo T8 Superia V3, která se vyznačuje stejnou skleněnou konstrukcí jako tradiční fluorescenční trubice. Nabízí ale nejlepší světelný výkon ve své třídě.

Na rozdíl od konvenčních trubic poskytují okamžité světlo bez blikání nebo zvuku. Součástí této produktové řady je také LED trubice ToLEDo T8 V3, která dosahuje světelného výkonu až 2700 lm, hodnocení A+ a účinnosti 100 lm/W. Ta je ideální pro zákazníky, kteří hledají cenově dostupné, avšak úsporné LED řešení, kterým nahradí konvenční fluorescenční světelné zdroje T8. Nový a vylepšený počet spínacích cyklů a životnost 40 000 hodin zajišťuje nízké náklady na údržbu, a poskytuje tak zákazníkům klid a jistotu.

320° světelný výstup a 220° světelný paprsek LED trubice umožňuje dosáhnout zpětných světelných emisí, což minimalizuje efekt „jeskyně“ a věrněji navozuje světelný efekt fluorescenčních zdrojů. Skleněná konstrukce je navíc mnohem lehčí a odolnější. Časem neztrácí barvu ani tvar, jak se někdy stává u plastových LED trubic, a díky absenci kovových částí nehrozí riziko zásahu elektrickým proudem.

 
 
Reklama