Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová visačka na kabely pro venkovní prostředí

Nová polyesterová identifikační visačka na kabely společnosti Brady byla vyvinuta, aby kabely zůstávaly označeny i ve venkovním prostředí. Nová visačka zajistí čitelnost a trvanlivost až po dobu 10 let a dodává se v 7 barvách.

Neobyčejně trvanlivá

Tato nová polyesterová identifikační visačka na kabely B-7598 je odpovědí společnosti Brady na rostoucí potřebu trvanlivého materiálu visaček, který zůstává jasně čitelný i ve venkovním prostředí. Nový materiál visačky na kabely je v případě potisku barvicí páskou R-6000 bez obsahu halogenů společnosti Brady odolný vůči UV záření, teplu, chladu, nečistotám, dešti a mnoha chemickým látkám. Visačka B-7598 je odolná i vůči roztržení nebo poškrábání, a to i bez nutnosti použití dodatečné laminace. Dodává se v různých velikostech a tvarech, v 7 barvách, z nichž bílá visačka poskytuje odolnost vůči vnějším klimatickým vlivům až po dobu 10 let.

Oblasti použití

Polyesterová visačka B-7598 je obecná identifikační visačka na kabely vystavené extrémním podmínkám. Mezi běžné aplikace pro tento nový materiál visačky na kabely patří identifikace vícebarevných kabelů, kabelů ve věžích pro mobilní telefony, datových komunikačních nebo telekomunikačních kabelů obecně nebo identifikační aplikace kabelů, které musí být maximálně trvanlivé a extrémně odolné. Pro připojení visačky ke kabelům různých průměrů používejte pro dosažení co nejlepších výsledků trvanlivé vázací pásky společnosti Brady.

Tiskněte na místě

Tiskárny IP nebo BP PR+ společnosti Brady dokáží pro rychlou identifikaci kabelů ve vzdálené infrastruktuře vytisknout visačku B-7598 dle potřeby ve vašem závodě nebo v místě. Stačí, když polyesterový materiál visačky vložíte do tiskárny, sladíte barvu materiálu visačky s vhodnou barvicí páskou a navrhnete svou visačku pomocí průvodce etiketami tiskárny nebo softwaru LabelMark™ 6 pro tvorbu etiket. Vytiskněte a připojte pomocí vázacích pásek na kabely, aby kabely zůstaly označeny až po dobu 10 let.

Vyžádejte si specifikace výrobku nebo vzorek na adrese central_europe@bradycorp.com.


 
 
Reklama