Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Designové RETRO vypínače od OBZORU

OBZOR Zlín dokončuje novou kolekci domovních vypínačů a zásuvek v retro stylu. Nadčasová produktová řada v sobě kombinuje retro s prvky moderního minimalismu a původního baťovského designu.

Hodí se výborně do starobylých, prvorepublikových, rustikálních a vintage interiérů. Keramické a dřevěné provedení krycích rámečků je praktické a zároveň má reprezentativní vzhled. U keramických rámečků a pokliček lze volit mezi barvou černou a bílou. Řada RETRO na sebe upoutá také tvary otočných kliček, které jednoduše a stylově dotvářejí celkový vzhled vypínače, u kliček lze volit ze tří barevných provedení (černá, bílá a patina) a ze tří různých tvarů.
Ke spínání jsou využity velmi kvalitní strojky vačkových spínačů, které společnost OBZOR sama vyrábí. Produktová řada RETRO reaguje na současné trendy a na požadavky zejména zahraničních zákazníků. Vzhled jednotlivých výrobků vznikal ve spolupráci s designéry.


OBZOR, výrobní družstvo Zlín
logo OBZOR, výrobní družstvo Zlín

OBZOR je tradiční český výrobce vačkových spínačů, domovní elektroinstalace a doplňkového příslušenství. Dále se zaměřuje na výrobu dílů pro automobilový průmysl, elektromechanických výrobků, kovových dílů, vstřikování plastů a výsek těsnění. Má oprávnění ...

 
 
Reklama