Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

A je to tu zas! FOR ARCH 2016

Letos již po 27. se ve dnech 20. – 24. 9. koná stavební veletrh FOR ARCH 2016. A stejně jako loni, i tento rok zde bude mít svou expozici firma Callida. V hale 1 – stánek D19 se můžete seznámit s činnostmi a systémy, které Callida nabízí.

Znakem firmy je koruna stromu tvořená symbolicky jednotlivými produkty. Dohromady tvoří celek, který dokáže vyhovět náročným požadavkům každého klienta.

Systém euroCALC 3 je hlavně o číslech, cenách, zkrátka o celé ekonomice zakázky. Základní verze euroCALC Remote je v podstatě internetová služba, se kterou může vytvářet stavební rozpočty opravdu každý, a která jako jediná svého druhu je dostupná i ze zařízení Apple. euroCALC Premium je standardní systém pro ekonomickou správu celého projektu. Všechna data jsou na jednom místě, takže všichni mají přehled a vše pod kontrolou. A top verze euroCALC Solution nabízí ucelené řešení. S klientem připravíme analýzu stávajícího stavu, určíme, které správné a funkční činnosti či procesy zachováme, případně navrhneme nové postupy a celý systém podle toho nastavíme.

Firma Callida zároveň nabízí další dva ojedinělé systémy z produkce amerického partnera Viewpoint Construction Software. Jedná se o produkty Field View a For Projects. Field View umožňuje rychle a přehledně komunikovat mezi „kanceláří“ a „stavbou“. Jedná se o moderní aplikaci pro tablety a chytré telefony, pomocí které lze snadno sbírat nejrůznější informace ze stavby, např. nedodělky, úkoly a důsledně je vypořádat. Díky minimalizaci nepřesností, nedorozumění a pochybení je snadnější dokončit projekt včas a v rámci rozpočtu.

Přijďte se o tom přesvědčit na letošní veletrh FOR ARCH 2016, kde se o jednotlivých produktech dozvíte víc a budete si je moci vyzkoušet i v praxi. Těšíme se na Vás. Callida hala 1 – stánek D19


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama