Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dexon MRS 1160 - kompletní multiroom audio ozvučení v jedné krabici

Jedná se o plnohodnotné ozvučení pro 4 stereofonní zóny se 7 hudebními kanály. Oproti konkurenci navíc se zdroji signálu – DVD, Mp3 z USB, AM/FM tunerem, Bluetooth přijímačem a 3 ext. vstupy.



Obvyklé multiroom systémy jsou koncipovány jako několik zařízení složitě zapojených do jednoho systému ve velkém rozváděči. Dexon MRS 1160 je ale kompaktní pro ozvučení 4 zón stereofonně. Jeden přístroj řeší vše: Přehrává 7kanálově hudbu, řeší tuner, DVD, Mp3, Bluetooth, zesiluje, plánuje a budí 4 zóny. To vše za bohatého komfortu na nástěnných ovládačích a aplikace ve smartphonu. Obsahuje 4 vnitřní hudební zdroje, vstupy pro 3 externí hudební zdroje TV / SAT / AUX s podporou IR ovládání, 1 vstup pro prioritní externí zdroj. Architektura je tedy 7kanálová.

Zesilovač poskytuje výkon 4x 2x 20 W v kvalitě HiFi. Nechybí také kompletní podpora videa. Centrála obsahuje i video vstupy, které se přepínají na daný video výstup, na který může být napojen externí monitor, a možnost naplánování až 99 události v systému na každý den, pro každý den v týdnu. Nic víc v podstatě už nepotřebujete. Více informací.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama