Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Náročné a přesné měření se STABILA LA180L

Vytváření pravých úhlů a přenášení os a pomocných linek na staveništi je časově náročná záležitost. Navíc chyby v důsledku nesprávného měření stojí nemalé peníze. Ale nyní je tu řešení.

Nový LA180L samonivelační multi-liniový laser od firmy STABILA Vám umožní dělat značení rychleji a přesněji než kdykoli předtím.

Dosah v interiéru je 20 metrů, dosah v exteriéru je až 100 metrů. Je to možné díky přijímači REC 410 Line RF. Krom toho s ním můžete zaměřit pravé úhly jednoduchým stlačením jednoho tlačítka. Díky tomu Vám na správné zaměření bude stačit jen jedna osoba.

Další součástí balení je i napájecí jednotka AE-LA180L. V případě, že sa Vám při práci vybije baterie, je možné napojit laser na tuto jednotku a dále pokračovat v práci a současně i nabíjet baterie. Má rychlé nabíjení - za méně než 8 hodin je laser opět připraven k práci.

V kufru rovněž najdete držák na desky SR 100. Snadno jej umístíte na dveře, trámy nebo příčky až do tloušťky 8,3 cm. Je skvělým pomocníkem při jemném vyrovnání laserů a teodolitů prostřednictvím referenčního bodu pomocí flexibilní vodicí lišty. Tu je možno otáčet o 360° a upravit o 7 cm.

 
 
Reklama