Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LED osvětlení od firmy Connox

Navrhneme možnosti vašich úspor a vybereme vhodný typ osvětlení. Samozřejmostí je projekt dle platných českých norem a zajímavý benefit je vaše počáteční investice jen ve výši 0-50% z cílové částky.

Klasické a tolik oblíbené vláknové žárovky již mají to nejlepší za sebou, k čemuž přispělo i nařízení o zastavení jejich výroby v Evropské unii. Hlavním důvodem je jejich nízká efektivita v poměru spotřeby elektřiny a svítivosti. Proto byly postupně nahrazovány zářivkami, halogenovými žárovkami a LED (light emitting diode – dioda produkující světlo) žárovkami. A právě „LEDky“, jak se jim zkráceně říká, se v současnosti ukazují jako nejvýhodnější.

Služby Connox:
    Aplikace LED OSVĚTLENÍ
  • Pomůžeme Vám vybrat nejvhodnější LED osvětlení pro Vaše prostory, zajistíme projektovou dokumentaci. Při výběru ideální LED žárovky není příliš vhodné porovnávat pouze parametry jako jsou příkon (W) nebo světelný tok (lm), ale měli bychom se zaměřit také na konstrukci samotné LED žárovky.
    Zajistíme projektovou dokumentaci dle platných norem ČR
  • Výměna stávajícího osvětlení
  • Zdarma přivezeme, provedeme montáž/demontáž stávajícího osvětlení, zajistíme ekologickou likvidaci
  • Cenová nabídka
  • Připravíme pro Vás cenovou nabídku dle Vašich potřeb a požadavků. Vaše počáteční investice bude ve výši 0-50% z cílové částky. Záruka na osvětlení po celou dobu trvání projektu(min 24 měsíců)
  • Zajistíme i údržbu osvětlení.

LED světla budoucnosti pro firmu i domácnost


 
 
Reklama