Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Siemens se stal Evropskou společností roku v kategorii Stavební technologie

Poradenská společnost Frost & Sullivan udělila divizi Building Technologies společnosti Siemens cenu Evropská společnost roku 2015 v kategorii Stavební technologie za její výjimečné služby a řešení v odvětví stavebních technologií.


Cenu převzal Peter Hallberg, vedoucí divize Building Technologies pro region severní Evropa, od Aroopa Zutshi, světového prezidenta a generálního ředitele společnosti Frost & Sullivan.

„V odvětví stavebních technologií prokázala společnost Siemens příkladný výkon zaměřený především na inovace orientované na potřeby zákazníků," uvedl Zutshi. Označení divize Building Technologies společnosti Siemens za inovativního světového lídra v oblasti bezpečných, energeticky úsporných a ekologických staveb a infrastruktur se opírá o její komplexní řešení a portfolio služeb.

Aktuálním příkladem je cloudová platforma Navigator pro hospodaření energií. Jedná se o vizualizační software, který zobrazuje datové toky v zestručněné, většinou grafické formě. Výsledkem je přehled o energii a provozním výkonu celého podniku na vysoké úrovni a v detailech. Navigator je přizpůsobitelný, rozšířitelný a uživatelsky přívětivý portál, který efektivně podporuje monitoring výkonu stavebních systémů a potřebu i dodávky energie.


Siemens, s.r.o.
logo Siemens, s.r.o.

Systémy automatizovaného řízení budov, systémy řízení energetických systémů, systémy řízení kotelen a předávacích stanic CZT. Přístroje pro měřicí a regulační techniku, integrované systémy budov, konzultace, projekty, software, dodávky na klíč, projekty ...

 
 
Reklama