Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Knihovna funkcí pro řízení rekuperačních jednotek Atrea vybavených digitální regulací

Pro integraci rekuperačních jednotek firmy Atrea osazených vlastní digitální regulací je nyní ve Foxtrotu k dispozici knihovna AtreaLib.


Komunikace mezi systémem Foxtrot a rekuperační jednotkou Atrea probíhá po síti LAN a používá protokol Modbus TCP. Příkazy k ovládání rekuperačních jednotek podporují následující jednotky: EC4/ ECV4, Flexi, R4 a Multi.

Jeden základní modul Foxtrotu může ovládat až několik desítek připojených rekuperačních jednotek těchto typů. Jsou podporovány funkce monitoringu, např. stavy vstupů a výstupů, hlášení chyb, aktuální status jednotky, aktuální výkon, větraná zóna atd.

Především však je možno připojené jednotky ovládat a řídit, např. nastavení větraného prostoru, počet osob, sezóna, chlazení, nastavení předehřevu, požadované teploty, parametrů pro by-pass atd.


Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama