Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový katalog/ceník elektrotvarovek FRIALEN® a FRIAFIT®, tvarovek na tupo a příslušenství

Připravili jsme pro Vás nový ceník elektrotvarovek FRIALEN® a FRIAFIT®, tvarovek na tupo a příslušenství tentokrát v novém designu. Ceník je platný od 1.4. 2016 a najdete v něm i několik novinek.

Nový katalog/ceník elektrotavrovek FRIALEN a FRIAFIT, tvarovek na tupo a také příslušenství můžete si ho i s interaktivním obsahem stáhnout v elektronické verzi na našich webových stránkách nebo si jej v tištěné verzi vyžádat u produktových manažerů pro Frialen. Kromě objednacích čísel a cen v něm najdete informace o balení, technických parametrech a také již tradiční obrázky i perokresby.

I přes značné výkyvy cen vstupní suroviny, zůstávají ceníkové ceny ve stejné výši, jako v loňském roce. Díky výrazně zvýšené produkci elektrospojek velkých dimenzí Vám nově můžeme nabídnout znatelně nižší ceny elektrospojek velkých dimenzí v průměru od d 560 mm do d 1200 mm. Došlo také ke snížení cen prodloužených elektrospojek pro vinuté potrubí FRIALONG a sortimentu litinových poklopů REN PLUS.

Velkou novinkou v sortimentu je nová generace navrtávacího odbočkového T-kusu DAA, který poskytuje stejné technické atributy jako původní verze a přidává nový upínací mechanismus RedSnap pro velmi rychlou a snadnou montáž bez použití nářadí. Na trh přijde tato nová generace již ve druhém čtvrtletí tohoto roku po vyprodání původních zásob.

 
 
Reklama