Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ABB získala významnou zakázku od společnosti Valmet Automotive na projekt pro nový Mercedes SUV

Flexibilní a inteligentní výrobní technologie ABB pomohou společnosti Valmet Automotive snížit investiční náklady, zvýšit produktivitu a pohotově reagovat na požadavky trhu.

Společnost ABB dodá více než 250 robotů do karosárny společnosti Valmet Automotive pro projekt SUV vozu Mercedes-Benz GLC ve finském Uusikaupunki. Výroba sportovních užitkových vozů Mercedes-Benz GLC bude zahájena počátkem roku 2017.

Flexibilní a inteligentní výrobní technologie ABB pomohou společnosti Valmet Automotive snížit investiční náklady, zvýšit produktivitu a rychle reagovat na požadavky trhu,“ uvedl Pekka Tiitinen, prezident divize ABB Group Automatizace výroby a pohony. „Zvýšení průmyslové produktivity je jedním z hlavních růstových faktorů strategie ABB Next Level.

Řešení ABB Robotika zaručují zákazníkům, jako je Valmet Automotive, výjimečnou efektivnost výrobních procesů. Umožňují vyrábět automobily s přesnějšími svary, menšími odchylkami a celkově přesnější konstrukcí. Zakázka se týká řady robotů IRB 6700, uvedených na trh v roce 2013, které jsou robustnější a o 15% energeticky efektivnější než předchozí řada.



ABB s.r.o.
logo ABB s.r.o.

ABB je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. V České republice působí na osmi lokalitách a zaměstnává více než 3400 lidí. Hlavní produkce: Elektromotory, generátory, frekvenční měniče, jejich díly, projekce, dodávky, ...

 
 
Reklama