Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CAD Studio slaví 25 let

Oblíbený český dodavatel a vývojář aplikací pro počítačem podporované navrhování a největší středoevropský partner Autodesku vstupuje do dalšího čtvrtstoletí ve výborné kondici – a s řadou plánů.

Akciová společnost CAD Studio, která dnes působí v devíti lokalitách po celém Česku a na Slovensku, prošla za 25 let řadou změn a akvizic, dodnes si však drží českou vlastnickou strukturu i důraz na odbornost poskytovaných služeb a jejich přínos pro zákazníky. Od počátku se specializuje na zavádění nejmodernějších softwarových technologií a postupů do každodenní praxe – ve strojírenství a výrobě, stavebnictví a architektuře i v geoinformatice.

V tak rychle se rozvíjející oblasti, jako je počítačem podporované navrhování, je podmínkou úspěšného podnikání co nejlepší znalost potřeb zákazníků různých velikostí a zaměření napříč obory. Sázka na znalost aktuálních trendů, odborné služby a komplexní podporu uživatelů se CAD Studiu vyplácí. Posiluje mnohaletá partnerství s našimi zákazníky, která nezřídka přerůstají z čistě profesní i do osobní roviny,“ zmiňuje silné pouto s obchodními partnery Jan Binter, výkonný ředitel akciové společnosti CAD Studio. „Aktuálně jsou zákazníky nejvíce žádané produkty a služby v oblastech automatizace strojírenské výroby, nasazení informačního modelu budovy ve stavebnictví (BIM) a efektivního propojování informačních systémů a cloudových služeb.


Arkance Systems CZ s.r.o.
logo Arkance Systems CZ s.r.o.

Arkance Systems (dříve CAD Studio) je největším středoevropským partnerem společnosti Autodesk. Dodává CAD/CAM, BIM, GIS/FM a PDM/PLM řešení pro strojírenství, stavebnictví a architekturu, mapování, liniové stavby, 3D vizualizace, správu dokumentů a správu ...

 
 
Reklama