Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

I ozvučení může ušetřit náklady na elektrickou energii

Fakt, že správnou volbou zdroje vytápění a osvětlení můžete ušetřit nemalé finanční prostředky, již bereme za samozřejmý. Málokdo ale ví, že i na elektřině pro ozvučení budov můžete významně ušetřit.

Používáte nebo hodláte pořídit ozvučení vašich firemních prostor? Nebo provozujete supermarket, prodejnu, restauraci, hotel, wellness centrum? Nebo se rozhodujete pro ozvučení v rodinném domě? Tak byste měli zbystřit. Víte, že i obyčejné ozvučení je nenápadným "žroutem" peněz za elektřinu?

Dexon - český výrobce ozvučovací techniky pro budovy, oproti konkurenci již běžně nabízí právě šetřící zesilovače a další techniku, která oplývá jednak vysokou účinností s malými nároky na el. energii a chlazení, ale také automatikou, která zařízení aktivuje podle audio signálu. Když takovou techniku pořídíte, můžete ušetřit i několik tisíc Kč ročně, samozřejmě podle instalovaného výkonu a využití.

Abyste si sami mohli vypočítat, jaké úspory na el. energii pro ozvučení dosáhnete, najdete u každého výkonového audio výrobku tuto zajímavou kalkulačku úspory. Dexon je tak v audio oboru první, kdo výpočet úspory na stránkách umožňuje.


Dexon reproduktory a ozvučovací technika
logo Dexon reproduktory a ozvučovací technika

Kompletní ozvučení budov i exteriérů. Reprosoustavy, vestavné reproduktory, zesilovače, mikrofony, multimediální systémy, hifi, domácí kino, multiroom, ústředny, evakuační rozhlasy. Český profesionální výrobce s 22letou praxí.

 
 
Reklama