Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Řízení solárních panelů s podporou vzdáleného přístupu

Další technologickou firmou, která vsadila na systém Foxtrot pro své projekty, kde je třeba regulace s podporou vzdáleného přístupu, je jediný český výrobce solárních termických panelů firma Propuls Solar, s. r. o. z Pardubic.

Solární panely pod značkou SunTime vyrábí v širokém sortimentu vhodném pro instalace jak na rodinné, tak i na bytové domy a pro veřejný i firemní sektor. Instalace termických solárních panelů má firma zvládnuté komplexně. Instalačním firmám dodává nejen vlastní panely, ale také ověřené propojovací armatury, kotvicí a nosné prvky, výpočetní systém Suntiware a v posledním roce přidali i systémovou regulaci postavenou na bázi systému Foxtrot.

Aplikační SW v něm s webovými stránkami je specializován na oblast kombinací zdrojů tepla z obnovitelných zdrojů – s peletovými kotli, s tepelnými čerpadly. Propuls Solar se tak stal dalším OEM partnerem Teco, a. s., který se zaměřil na racionální řízení vícevalentních zdrojů energií v domě. Přejeme jim hodně dalších úspěchů.






60m 2 panelů SunTime na bytovém domě v Mostě.

Webová stránka Foxtrotu pro vzdálený přístup kotelny se solárním systémem bytového domu ve Znojmě


Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama