Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hit sezony v oblasti průmyslového LED osvětlení - LED svítidlo Neo-Neon Z90001-001

LED svítidel pro průmyslové použití je na trhu celá řada. Ne vždy je ale možné spolehnout se na kvalitu nabízených svítidel tak, jako je tomu u téměř univerzálního svítidla Z90001-001 Neo-Neon.

Toto svítidlo vyniká nejen širokou škálou možností jeho využití od nasvícení ploch v průmyslových a skladových halách, instalaci v obchodních prostorech a nákupních centrech, dílnách a výrobních provozech až po použití na čerpacích stanicích pro nasvícení ploch u výdejních stojanů pohonných hmot. Výrobcem je společnosti Neo-Neon LED Lighting International Ltd., která je jedním z předních světových výrobců LED osvětlení.

Světelný tok svítidla je 11.300 lm a s vyzařovacím úhlem 115° je velice snadné nasvítit prostor na požadovanou intenzitu. Příkon svítidla je 145 W a díky jeho kompaktním rozměrům je svítidlo vhodné i pro aplikace s omezeným prostorem pro svítidla, například z důvodu pohybu portálového jeřábu nad osvětlovanou plochou. Svítidlo je možné instalovat také na zeď a přesně směrovat úhel výsvitu pomocí nastavitelného držáku (varianta Z90001-005). Pro zavěšení svítidla je součástí balení závěsný řetěz.

Za zmínku jistě stojí také konstrukce svítidla. Tělo svítidla je vyráběno z eloxovaného hliníku. Ve svítidle jsou použity výhradně kvalitní komponenty předních světových výrobců - čipy NICHIA, LED driver MOSO se zvýšeným krytím proti vodě a prachu IP67. V případě servisního zákroku je možné driver jednoduše ze svítidla odmontovat díky jeho umístění na vrchní části svítidla. Spoje kabeláže mezi driverem a svítidlem jsou řešeny pomocí vodotěsných rozebíratelných spojek s převlečnou maticí. Krytí samotného svítidla je IP65 a s ohledem na provozní teplotu od -30°C do +60°C je jeho použití možné i v těch nejnáročnějších provozech. Nejčastěji se používá jako náhrada 250W sodíkového zdroje, který dalece převyšuje svou životností, která je minimálně 50.000 hodin provozu.

Pokud uvažujete o instalaci LED svítidel a hledáte kvalitní a výkonná průmyslová LED svítidla za rozumnou cenu, pak nás kontaktujte. Velice rádi pro Vás zpracujeme světelně technický návrh a cenovou nabídku na dodávku svítidel včetně případné montáže.

 
 
Reklama