Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TRACK LIGHT LED lištový systém osvětlení

Hledáte-li systém LED osvětlení, který Vám umožní jednoduše měnit rozvržení i počet svítidel, pak pro Vás máme řešení v podobě LED svítidel a lištového systému TRACK LIGHT od společnosti Neo-Neon CZ.

TRACK LIGHT je moderní a flexibilní lištový systém LED osvětlení, který Vám umožní vytvořit bodové osvětlení s možností jednoduše měnit uspořádání i počet jednotlivých LED svítidel. Systém se skládá z bohaté nabídky komponentů, pomocí nichž je možné rozvádět napájecí lištu libovolným způsobem po stropu či zdi místnosti, včetně možnosti křížení lišt nebo vytváření odboček. V nabídce jsou tak například tříramenné konektory, spojovací konektory nebo také odbočovací a pravoúhlé konektory. Lištu je možné objednat v délkách jeden nebo dva metry a přizpůsobit tak systém přesně Vašim požadavkům.

Po rozvedení a upevnění lišty, která je napájena ze síťového napětí přes napájecí konektor, již stačí pouze zasadit LED svítidla do TRACK LIGHT lišty a nastavit jejich ideální umístění a směr výsvitu. Díky možnosti svítidlo jednoduše a bez použití jakéhokoliv nářadí vyjmout a opětovně do lišty vložit, můžete úpravu umístění svítidel provádět kdykoliv, velice snadno a především rychle. Pro lištový systém je možné objednat několik typů svítidel v bílé, hnědé nebo černé barvě, která jsou vybavena High Power LED chipy. Díky teplotě barvy světla, která je 4000K a odpovídá tak denní bílé, jsou svítidla systému TRACK LIGHT velice vhodná nejen do komerčních prostorů, ale také do domácností.

Systém TRACK LIGHT doporučujeme pro bodové nasvícení v interiérových prostorech, jako jsou například prodejny, vzorkovny, galerie, obrazárny a další místa, kde je požadován systém osvětlení, který umožní jednoduchou a rychlou změnu rozvržení svítidel bez zbytečné úpravy kabeláže a stavebních úprav. Právě takový je systém TRACK LIGHT od společnosti Neo-Neon CZ.

Chcete-li se dozvědět o lištovém systému LED osvětlení TRACK LIGHT, navštivte naše webové stránky. Velice rádi Vás také přivítáme v našem Showroomu v Chrášťanech u Prahy (nedaleko nákupního centra Zličín).

Těšíme se na Vás!

 
 
Reklama