Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nouzové zdroje pro stropní LED panely

Řešení nouzového osvětlení pomocí stropních LED panelů nebylo nikdy snazší. Nyní jsou k dispozici nouzové napájecí zdroje, které slouží jako běžný "LED driver" a současně jako nouzový zdroj.

Do nabídky příslušenství pro LED panely Best-LED jsou nově zařazeny také nouzové napájecí zdroje, které jsou díky integrované baterii vhodnou volbou pro všechny, kteří chtějí LED panel použít současně jako nouzové svítidlo.

Nouzové LED drivery jsou vybaveny indikační diodou, kterou je možné jasně označit svítidlo jako nouzové. Po instalaci driveru je vhodné vždy otestovat správnou funkci nouzového svítidla, což nám umožňuje testovací tlačítko umístěné na hřbetu nouzového napájecího zdroje. Vedle testovacího tlačítka jsou umístěny indikátory stavu nabíjení baterie, díky nimž je na první pohled vidět, zda nabíjení probíhá, anebo je baterie nabita na plnou kapacitu.

Díky malým rozměrům je možné LED driver umístit do konstrukce podhledu. Robustní konstrukce a kvalitní zpracování je u produktů společnosti Neo-Neon samozřejmostí. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

 
 
Reklama