Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zabezpečovací systémy Olympia - cenově dostupné řešení pro každého

Zabezpečovací systémy Olympia přináší cenově dostupné řešení pro každého.

S domovním alarmem řady Protect nyní můžete i Vy zabezpečit své byty, chaty či chalupy. Dokonce ani svůj přívěs, garáž či menší provozovnu nemusíte nechávat bez dozoru! Systém Olympia Protect dokáže díky volitelným senzorům ochránit vše, co je Vám drahé a umožní Vám mít dokonalý přehled v každém okamžiku.

Jak zařízení funguje? Bezdrátové alarmy jsou vybaveny nouzovým voláním a funkcemi handsfree. Vy si pak můžete zvolit režim, ve kterém bude alarm pracovat. Lze zapnout jen sirénu, nebo sirénu a telefonické upozornění, pouze volání, je to na Vás. Do systému si naprogramujete telefonní čísla ‒ může jich být až 10, na která alarm zavolá, jestliže se bude dít něco neobvyklého. Dále je možné využít funkce odposlechu dění v místnosti či funkce intercom.

Když se alarm spustí, začne vytáčet jedno číslo po druhém, pokud bude to předcházející nedostupné. Systém je také možné připojit na PCO (Pult centrální ochrany). Dojde-li k aktivaci alarmu – PCO pak vyšle vlastní zásahovou jednotku a zároveň Vás o této informaci ihned informují.

Máte-li o alarmy Olympia zájem, potěší Vás i jejich velmi příznivá cena.

  • Se senzorem úniku vody budete mít informaci o možném poničení vašeho majetku ihned!
  • Shock senzor Vás okamžitě upozorní na hrubou manipulaci či rozbití okna do sklepa, střešního okna, balkonových dveří a dalších cest, kterými se do Vašeho domova mohou dostat zloději!
  • Díky nouzovému SOS tlačítku už nikdy nemusíte nechat starší osoby bez dozoru!
  • Venkovní siréna zaručeně upozorní Vaše sousedy, že ve Vašem domě je nežádoucí osoba!
 
 
Reklama