Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Displeje společnosti Panasonic podporují nové možnosti připojení k síti

Společnost Panasonic představila novou řadu síťových LED displejů určenou pro firmy a vzdělávací instituce.

Řada LFC70 je vybavena bezdrátovou technologií nejnovější generace Miracast™, která umožňuje plynulý vysokorychlostní bezdrátový přenos obsahu včetně videa v rozlišení Full HD ze zařízení podporujících technologii Miracast™ do displeje.

Tato řada je také kompatibilní s aplikací Panasonic Wireless Projector pro operační systém iOS, která umožňuje bezdrátový přenos ze zařízení se systémem iOS do displeje, i s aplikací Panasonic Wireless Manager, která je určena k bezdrátovému promítání prezentací z počítače.

Hana Grůzová, Regional Marketing Manager ve společnosti Panasonic, říká: „Věříme, že pro profesionály tyto displeje představují příležitost ke zvážení budoucnosti digitálních zařízení pro konferenční místnosti a učebny. Technologie Miracast™ je výkonný nástroj pro sdílení médií. Díky rychlému připojení a velké šířce pásma lze zobrazovat video v rozlišení 1080p se snímkovou frekvencí až 60 snímků za sekundu bez komplikací s kabely.“

Díky funkci DIGITAL LINK lze odesílat signály videa, zvuku a ovládání přes jediný kabel LAN na vzdálenost až 100 m. Doplňkový adaptér digitálního rozhraní (ET-YFB100G) umožňuje připojení všech zdrojových zařízení k displeji jediným kabelem, což zjednodušuje instalaci a přináší snížení nákladů na kabely.

Řada LFC70 bude na trh uvedena v srpnu 2014 a zahrnuje modely o úhlopříčkách 80", 65" a 50".

 
 
Reklama