Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E.ON Energometr

Zjistěte, jak jste na tom s výdaji za energie díky aplikaci E.ON Energometr.

Internet je opět bohatší o další šikovnou aplikaci, kterou je E.ON Energometr. Díky této webové aplikaci si může každá domácnost či podnikatel snadno zjistit, jak je na tom se spotřebou energií. Jednoduše stačí zadat několik údajů do jednoduchého formuláře (počet členů v domácnosti, typ nemovitosti, podlahová plocha,…) a během pár vteřin se objeví přehledné srovnání. V případě, že dosáhnete nelichotivého výsledku, aplikace vám sama nabídne několik možností, jak spotřebu efektivně optimalizovat.

Co E.ON Energometr přináší:

  • Jednoduché porovnání výdajů za energie v domácnosti uživatele s dalšími, českými domácnostmi podobnými té, kterou uživatel charakterizuje prostřednictvím několika údajů.
  • Srovnání probíhá na základě ročních výdajů za energie.
  • Veškeré údaje je možné vyplnit zpaměti, výdaje mohou být zadány přesnou částkou (např. z posledního vyúčtování) nebo také prostřednictvím zálohy za energie, což je údaj, který většina z nás ví z hlavy.
  • Srovnávač najde skupinu podobných domácností a srovná výdaje za elektřinu, případně také za plyn, pokud jej uživatel využívá.
  • Uživateli jsou nabídnuty energeticky úsporné produkty/služby, které E.ON nabízí za zvýhodněných podmínek – primárně určeno pro zákazníky E.ON.
  • Benefitem pro uživatele je to, že získá přehled o tom, jak vysoké jsou jeho výdaje v relaci s parametricky srovnatelnými domácnostmi.

E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama