Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Teco na stavebním veletrhu v Brně

Mezinárodní stavební veletrh v Brně IBF je další akcí, na níž představíme koncovým uživatelům systém Tecomat Foxtrot pro inteligentní domy a budovy.

Koná se již od zítřka, tedy od 23. do 26. dubna a těšíme se, že odprezentujeme systém Foxtrot široké veřejnosti. Na náš stánek samozřejmě zveme i Vás. Naleznete nás v pavilonu P, stánek 33 B.

V rámci veletrhu proběhnou ve středu 23.4.2014 dvě odborné konference, jichž se aktivně účastníme. Tou první je Inteligentní budovy 2014, kterou pořádá Sdělovací technika. Jako tradičně, i letos na ní vystoupí Teco prostřednictvím ing. Klabana, tentokrát s přednáškou Foxtrot v inteligentním domě očima stavaře. Druhou konferencí, kterou pořádá pro změnu FCC Public, je Perspektivy bydlení - Pohodlí a bydlení v každém věku. I na ní vystoupí za naši firmu ing. Klaban s přednáškou Integrovaná technika pro bezpečnost bytu a jeho obyvatelů.

Na obě konference Vás samozřejmě srdečně zveme, účast je bezplatná.


Teco a.s.
logo Teco a.s.

Vývoj a výroba řídicích systémů nejen pro inteligentní řízení domů a budov. Systémy Tecomat Foxtrot jsou chytrým standardem umožňujícím ovládat veškeré současné technologie přes nejrůznější komunikační zařízení od vypínače po dotykové panely.

 
 
Reklama