Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Panasonic rozšiřuje řadu produktů Toughpad o 5“ odolné zařízení určené pro práci v terénu

Disponuje hlasovými a datovými funkcemi pod operačními systémy Microsoft Windows Embedded 8 Handheld nebo Android-

Společnost Panasonic na veletrhu Mobile World Congress představila plán rozšířit na podzim 2014 produktovou řadu Toughpad o 5" odolné zařízení. 5" toughpad bude určen pro mobilní pracovníky, kteří potřebují odolné zařízení s hlasovými a datovými funkcemi v terénu nebo v náročném prostředí. Například pro pracovníky záchranných a bezpečnostních složek nebo pracovníky v oborech logistiky, výroby a skladování. Více o odolných zařízeních

V návaznosti na oznámení společnosti Panasonic na veletrhu NRF2014 EXPO 13. ledna bude 5" mobilní zařízení dostupné s operačními systémy Microsoft Windows Embedded 8 Handheld a Android. Odolný 5" toughpad je zaměřen na organizace, které hledají chytré a odolné zařízení navržené pro práci v terénu.

5“ odolné zařízení Touchpad Panasonic

5" toughpad slibuje hlasové a datové funkce, dlouhou dobu provozu na baterie, možnost výměny baterie za provozu a funkce rychlého nabíjení, které umožní uživatelům pracovat kdykoli na cestách i v terénu. Dotykový displej umožňuje ovládání v rukavicích a vyniká čitelností na denním světle. Je vybaven kamerou s vysokým rozlišením a čtečkou čárových kódů – všechny tyto funkce usnadní práci s ním v jakémkoli prostředí. Stejně jako ostatní produkty z řad Panasonic Toughpad a Toughbook je zkonstruován podle norem odolnosti vůči nárazům, pádům, extrémním teplotám a vniknutí vody a prachu. Nastaví tak nové standardy pro odolnost mobilních zařízení vůči pádu a vniknutí vody a prachu.

V souladu s filozofií společnosti Panasonic, která se zaměřuje na dodávání odolných zařízení s možností přizpůsobení potřebám konkrétního oboru, bude podporovat rozšíření interních periferních zařízení nebo prostřednictvím portu micro USB. Je také navržen pro univerzální a pohodlné používání s doplňkovým příslušenstvím jako jsou poutka na ruku a pouzdra – toughpad se tak může stát součástí IT řešení integrovaných v oblečení.

Dodáván bude se dvěma verzemi operačního systému, s možností hlasových a datových funkcí a funkcí redukce šumu Panasonic, která zajišťuje srozumitelnou komunikaci i ve velmi hlučných prostředích.

„Mnoho podniků hledá řešení pro komunikaci v pracovním prostředí, ale nenachází je mezi dostupnými mobilními zařízeními pro běžné uživatele,“ říká Jan Šplíchal, Regional Marketing Manager ve společnosti Panasonic Computer Product Solutions. „5" toughpad s hlasovými funkcemi je prvním z nové generace odolných zařízení pro takovéto pracovníky a slibuje stát se jedním z nejodolnějších 5"komunikačních nástrojů s nejdelší dobou provozu na baterie na trhu. Nový formát je dokonalý pro pracovníky záchranných a bezpečnostních složek i pro zaměstnance v oborech logistiky, přepravy, výroby či stavebnictví a techniky v terénu.“

Toughpad s úhlopříčkou 5" bude na vybrané evropské trhy uveden na podzim 2014 a stane se nejnovějším přírůstkem do rodiny odolných zařízení Panasonic. Řada produktů Toughpad nyní nabízí odolná zařízení s displeji od 5" až 20", která jsou navržena k tomu, aby proměnila způsob práce v terénu a radikálně zvýšila produktivitu.

 
 
Reklama