Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový gigabitový switch ECO – rychlá instalace, rychlý přenos dat

Plug-and-play v průmyslovém prostředí: Nový switch ECO pro Ethernet můžete ihned použít bez předchozí konfigurace. Je vhodný zejména pro malé a středně velké datové sítě.


Gigabitový Switch ECO

Switch ECO (852-1111) je vhodný zejména pro malé a středně velké datové sítě, v nichž má snadná obsluha přednost před rozsáhlými funkcemi správy. K síti Ethernet umožňuje rychlostí 10, 100 nebo 1000 megabitů za sekundu připojit až pět účastnických zařízení. Switch ECO přitom disponuje všemi klasickými funkcemi síťového přepínače, mezi něž patří automatické přizpůsobení rychlosti (Auto Negotiation) nebo automatická detekce vysílacího a přijímacího vedení (Auto-MDIX).

Kovové pouzdro s krytím IP30 zabírá díky rozměrům 74 × 110 × 24 mm a instalaci na nosnou lištu DIN 35 pouze minimum prostoru. Seznam adres MAC, používaný switchem pro Ethernet (852-1111), pojme až 2000 účastnických zařízení. Při přípustné provozní teplotě v rozsahu od 0 do 60 °C probíhá plně duplexní komunikace v souladu se standardem IEEE 802.3x. Diagnostické LED diody na čelním panelu zajišťují, abyste si přímo na místě instalace mohli udělat rychlý přehled o stavu přístroje. Napájecí napětí se může pohybovat v rozsahu od DC 18 do 30 V, bezpečnost dále zvyšuje integrovaná přepěťová ochrana.

Více informací o gigabitovém switchi ECO
 
 
Reklama