Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová kalkulačka: Provozní náklady elektroniky

Snadno si spočítáte, která elektronika má největší náklady na vaši peněženku a v přehledné tabulce uvidíte hodnoty v provozu a ve stand-by.

V Centru energetického poradenství PRE a na webu www.energetickyporadce.cz jsme pro naše návštěvníky připravili novou kalkulačku - „Provozní náklady elektroniky“.

ato aplikace vychází z původní kalkulačky „Stand-by“, která se však nezabývala provozními hodnotami jednotlivých spotřebičů. Rozhodli jsme se tedy kalkulačku přepracovat a doplnit ji o další hodnoty a spotřebiče. Snadno si spočítáte, která elektronika má největší náklady na vaši peněženku a v přehledné tabulce uvidíte hodnoty v provozu a ve stand-by. Pokud neznáte skutečnou spotřebu vašich spotřebičů, kalkulačka vám sama poradí pomocí přednastavených hodnot. S našimi poradci pak můžete závěry vašich kalkulací zdarma konzultovat.


Centrum energetického poradenství PRE
Jungmannova 28 (palác TeTa), Praha 1
Tel.: 840 550 055
E-mail: poradce@pre.cz
www.energetickyporadce.cz
www.facebook.com/energetickyporadce


A-Z energetické služby na klíč od PRE
logo A-Z energetické služby na klíč od PRE

Společnost PREenergo, a. s., a je dceřinou společnosti Pražská energetika, a. s., a patří do Skupiny PRE. PREenergo zajišťuje kompletní energetické služby spojené s dodávkou elektřiny a plynu včetně jejich financování. Nabídka je určena pro byty, rodinné ...

 
 
Reklama